olka11135
Fanka BB :)
Nie robią z tym żadnego problemu
Ja znam osobę, której odmówiono więc to raczej zdecydowanie zależy od urzędu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robią z tym żadnego problemu
Mam kuzynkę w urzędzie To, że posługujemy się innym imieniem to jest argument.No dobra, ale to jest procedura administracyjna i urząd może się nie zgodzić na zmianę imienia tylko dlatego ze lubisz mieć „poukładane w papierach”
to nie rozumiem po co był ten wątek, skoro i tak wiesz co robićMam kuzynkę w urzędzie To, że posługujemy się innym imieniem to jest argument.
Ale co innego dorosły a co innego dziecko. Oczywiście,że wszystko zależy od urzędu. Ale moim zdaniem nie będzie tu problemu.Ja znam osobę, której odmówiono więc to raczej zdecydowanie zależy od urzędu
No już bez przesady. Adaś to Adam a nie Adrian.Ok, ale oni nie mówią do niego ADAM tylko Adaś który jakby się uprzeć mógłby być zdrobnieniem od Adriana. To jest procedura uznaniowa Ergo mogą, ale nie muszą niczego zmieniać
dla mnie Adaś to nawet Adolf może byćNo już bez przesady. Adaś to Adam a nie Adrian.
Szukałam po prostu może wsparcia? Dobrego słowa?to nie rozumiem po co był ten wątek, skoro i tak wiesz co robić
Ja znam osobę, której odmówiono więc to raczej zdecydowanie zależy od urzędu
Szukałam po prostu może wsparcia? Dobrego słowa?
Liczyłam, że może odezwie się mama która przeszła coś podobnego i podzieli się doświadczeniami.
Niby wiem co robić, ale to nie jest jak wymiana obuwia, to jest trudna decyzja.