reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

Olkusz szpital - doktor Łonak , doktor Cieplak - długoletni ordynator to lekarze położnicy,których mozna umieścić na złotej liscie.Zauważają człowieka.

reklama
Bardzo dziękuję pacjentce, która umieściła mnie na złotej liście. To bardzo miłe. Cieszę się z pani radości przeżywania porodu. Jest to wielki cud narodzin, a poród siłami natury buduje bardzo silne więzi między rodzicami a dzieckiem.

LEGNICA - Lek. Przemysław Głowski - przyjmuje w prywatnym gabinecie lekarskim przy ul. Al. Orła Białego - tel. 602-259-150
Jest to lekarz, który dba o pacjentki, pilnuje aby wszelkie badania były zrobione, za każdym razem na wizycie robi usg i bada poszczególne narządy dzidziusia. Jest bardzo dokładny. Wizyta u niego trwa 30-60 minut a kosztuje zaledwie 60 zł.

POZNAŃ, dr Paweł Kutkowski
Na Murawie 12c/18 tel. 821-31-78

Profesjonalista, specjalista w położnictwie, ginekologii i anestezjologii; do tego wspaniały, cierpliwy i wyrozumiały  człowiek. Przeprowadził mnie przez wiele ginekologicznych dolegliwości przez ostatnie 8 lat oraz ciążę (właśnie mam 1,5 miesięczną córcię). Poleciłam Go już wielu moim znajomym i każda była zadowolona. Dociekliwie pyta i skrupulatnie przeprowadza wszystkie niezbędne badania. Wyczerpująco odpowiada na pytania. Gorąco polecam

POZNAŃ, położna EWA OBST
Szpital Wojewódzki ul. Juraszów

Prawdziwa połozna z powołania! Doskonała opieka przed i w czasie porodu. Doświadczona, wyrozumiała i cierpliwa. Miałam wrażenie, że jestem pępkiem świata podczas porodu...Cudownie potrafiła zadbać o to bym możliwie najmniej cierpiała. Służyła radą również podczas połogu. GORĄCO POLECAM

reklama
Cześć bardzo się cieszę, że któraś z was wymieniła doktora Pawła Kutkowskiego z Poznania. Właśnie on teraz prowadzi moją ciąże i fakt, że polec go również ktoś inny jest dla mnie bardzo optymistyczn. Jestem w 12 tygodniu ciąży i jak narazie jestem z opieki lekarskiej Pana doktora bardzo zadowalona no i ma nadzieje, że juz tak pozostanie :) :) :)Gdyb jeszcze ktoś z was miał opinie na jego temat to bardzo proszę niech się odezwie

Do góry