reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

Warszawa - dr Rozalia Pawlik-Gołębiewska - jest umieszczona na złotej liście, ale to wielka pomyłka. Powinna być raczej na czarnej. Jest to staruszka, przygłucha, niekompetentna, zapisująca przestarzałe leki. Z reguły lekarz, który jest już w pewnym wieku nie nadaje się do tego by badać pacjentów, ale może być konsultatnem. To raczej nie dotyczy tej Pani. Ona w ogóle nie powinna się zbliżać do pacjentek. W porę zwiałam do innego lekarza.

reklama
Ja z całego serca polecam Dr Maja. Super lekarz, delikatny, opanowany. Widać, że ma duże doświadczenie i świetnie zna się na rzeczy. Pamięta moje imię i traktuje naprawdę indywidualnie. Rozmawia ze mną, pyta jak sie czuje, udziela wszelkich wyjasnień ( zawsze do gainetu wchodzę z listę pytań :D ).
Polecam. Trzymajcie się przyszłe mamy!!

Ja z całego serca polecam Dr Maja. Super lekarz, delikatny, opanowany. Widać, że ma duże doświadczenie i świetnie zna się na rzeczy. Pamięta moje imię i traktuje naprawdę indywidualnie. Rozmawia ze mną, pyta jak sie czuje, udziela wszelkich wyjasnień ( zawsze do gainetu wchodzę z listę pytań :D ).
Polecam. Trzymajcie się przyszłe mamy!!

Podpisuje sie pod tym co napisalas. Super lekarz, przemily czlowiek, taki cieply i sympatyczny. Fantastycznie prowadzil moja ciaze.

Ja również nie polecam dr. Szalczyńskiego.
Jestem osobą puszystą i to bardzo nieodpowiadało temu lekarzowi. Dał mi to bardzo odczuć. Nie potraktował mnie poważnie. Za to oschle i niemiło. Do tego jeszcze okazało się podczas badania USG, że moja ciąża jest obumarła. Pan "doktor" oznajmil mi tę informację tak po prostu: "No cóż, ciąża jest obumarła" i koniec. Nie starał się nawet powiedzieć dlaczego tak mogło się stać. Dał mi tylko skierowanie do szpitala, powiedział że trzeba to "wyczyścić" i tyle....

Uważam że jest to lekarz raczej niemiły i bezduszny. Nie traktuje pacjentek na równi...
Nie polecam tego lekarza...

Trisch serdeczna prosba o informacje. Czy w związku z tym, że prowadził Cię Dr Maj czy rodziłas pod jego opieką w szpitalu na Inflanckiej?? Czy zdecydowałas inaczj? To dopiero mój poczatek ale chce wiedzieć wszytsko :D Aha i kiedy Dr Maj okreslił płec twojego dzidziusia??

Ja tez chodze do Dr Maja i uwazam ze jest przesympatyczny. Ale z chęcią dowiedzialabym sie cos więcej na temat rodzenia z nim. Generalnie nie chcialabym nastawiac sie na Inflancką...

NiaNiu - fajnie, że i tu sie spotykamy :D

Warszawa, Kaar Med - ja gorąco polecam panią Karinę Papikian. Równa babka, u której można sie wszystkiego dowiedzieć. Umie pocieszyc, kiedy trzeba zmobilizuje do dzialania. Uwaznie rozpatruje każdy przypadek. Dlatego tez trzeba czekac na wizyte dlugo, bo pacjentki u niej sporo czasu spędzaja. No ale z drugiej strony - gdy trzeba, wyslucha każdego wiec zawsze można na nią liczyć. Dzięki niej udalo mi sie zajsc w ciąże i utrzymac ja.

Dorotka, ale numer. Teraz to jestem w kompletnym szoku!! Tak sie cieszę :D Własnie jutro wybieram sie do niego na USG3D z mężem.

No w takim układzie to chyba sie spotkać musimy :D
A może prześlesz mi swoje zdjecie?? Ja już wysyałam do Ciebie na mail prywatny. Jak mnie kiedyś zobaczysz w poczekalni to krzycz :D Czekam na zdjecie od Ciebie!!

reklama
:) Chodziłam przez pewien czas do niego...Początkowo imponował mi jego dobrze wyposażony gabinet...........ale co z tego...Kiedy zaszłam w ciąże i przeniosłam swoje wizyty do CZMP ( Jacaszek- polecam gorąco!!) Szalczyński był wielce obrażony ...Kiedy poszłam do niego na wizytę...miałam złe przeczucia, bałam się i cala drżałam o moje male maleństwo w brzuchu. Sznowny doktor potraktowal mnie bardzo powierzchownie...i kiedy przy badaniu USG było słychać bibie serduszka...doktor powiedział " No i co ??? Żyje???? " Byłam w szoku....po takim potraktowaniu...Podejrzewam że gdybym chodzila do niego regularnie i płaciła to co należy byłby uroczy i przeslodki ale tak.....To nie jest lekarz z powolania......odradzam....jak najdalej od niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie ciężarne......Ja już niedługo!!!!!! PaPa!!! :D

Do góry