reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelcia no tak chyba na 2 grille tej kiełbasy,na piątek i sobotę.
Co do śniadania,to nie wiem,ale i tak będę musiała miec chleb z jakimś serkiem czy czymś bo to dzieciaki mogą byc głodne,a grill nie zawsze im podchodzi :tak:

reklama
no wlasnie a ja maslo,bo na sniadanie szym wciaga przewaznie kanapke z maslem i jajo smazone,albo tosty....
wezme chyba jakas kabase pakowana prozniowo na kanapki i cos jeszcze...8e jednak duzo za sniadanie a u nas trzeba by bylo 3...no 2 bo ja bym pewnie nie szla....

My pewnie jedno zamówimy-choć prowiant bierzemy-tak na wszelki:)To rozumiem,że w piątek tak grillek na obiado-kolację robimy???

melduje że ślimaczki makowe i z marmoladą różaną gotowe sztuk 65 :) i mam nadzieje że ten stan do jutra się nie zmieni..hihihi...

no ja tez biorę jakiś chlebek tostowy bo Al tosty z masłem , szynkę jakaś i serka...bo z Ewa to różnie..hihih..no i obowiązkowo płatki na mleko

u mnie platki na mleko sa beee....czasmi jak m je to szym zlapie ze 2lyzki i na tym koniec!

makowce w piekarniku:-):-p

czesciowo nawet spakowana jestem....

dzis jeszcze na 18 do sasiadow idziemy i chyba grill bedzie...Szym sie pobawi z \nilla a my pewnie jakies piwko walniemy-taka zaprawa przed spotkaniem:-D:-D:-D

oooo nie wiedziałam ze sylcia nie pojedzie...

to moze justysia wzielabys mi te iuszki dla dziewczynek a jak naprawimy auto to wpadlabym na kawkę??:-)
ciesze sie ze jednak jedziesz chociaz Ty:tak:

i wogóle wam zazdroszczę bo pogoda akurat ładna się zrobiła.. a ja w domu... ehh

ale następnym razem mam nadzieję będzie bezproblemowo....

życzę udanego weekendu laseczki:-)

wątpię by body dotarło na zlot.Dziś poczta nie przyniosła,a jutro od rana mnie nie będzie w domu.

a ja ciacha nie robię,może coś kupię.
Zrobimy sosiki tzatzyki, czosnkowy i hamburgerowy.

Ogólnie to lenia mam totalnego,poszłabym najchętniej spac :confused2:

reklama
Anineczko-no ładny przykład dajesz;))))))))))))z takimi wyznaniami to CIIIIICHOOOOO;))))))))))))))))))A tak póki pamiętam to pozytywnej wizyty jutro w szpitalu-będę trzymać kciuki:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry