reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nooo tak,kamień z serca.
Fakt,naczekaliśmy się na tą wizytę i gdyby to była operacja to bym tak łatwo z niej nie zrezygnowała,bo znowu rok czekania.
No ale jest git.

Tichonku jak dasz radę wziąśc grilla to bierz,bo widzę,że większośc to węgiel bierze ;-) A węgiel najlepszy polski,tak podpowiadam :-p

Mam łóżeczko turystyczne,komuś mogę wziąśc jak nie ma??
Ciasta nie robię,no chyba,że mój M zrobi.Zrobię sałatkę jakąś.Zresztą tam też można pichcic :tak:
Kiełbacha,jakieś szaszłyki z warzywami można zrobic.Kto co chce.

Lubiczanko Kamcia mówiła mi o jakimś zamku 5mx5m to nie mały chyba,co?

Ok,wezmę grilla:tak:Ciacha nie zrobię bo trochę technicznie nie mam jak...Matt nie daje:no:a P w pracy do wieczora.Sałatkę mogę trzasnąć w sobotę rano:tak:Sorki,ale nie błam na bieżąco,na którą się zjeżdżamy w sobotę,12:00?

Anineczko-no nie mały:)To fajnie:)
Renni-super oferta,ino rozmiarów znalezć nie mogę:(
Ale co z tymi kiełbachami?Takie jedzonko na grillka to chyba każdy bierze,nie?A my grillka nie wezmiemy,bo nie przetrwa jazdy-serio,serio...

Tichonku w sobotę 12:00 może byc,w sam raz.Zresztą trzeba się zapytac dojezdnych dziewczyn na którą planują byc.Bo my już tam bedziemy.

Lubiczanko no myślę,że taki prowiant to każdy sobie.Można nazwozic mięsa gulaszowego i warzywa (cebula,papryka,pieczarki) na szaszłyki i ja mogę je produkowac na miejscu. :-D

Hejka
Co do zamków ja już sie wycofałam ponieważ Lubiczanka przejęła pałeczke, ale skoro zostałam wywołana do tablicy to: zadzwoniłam do pana którego Lily poleciła (bo juz u niej dostarczał zamki), i pan zaoferował mi zamek ze zjeżdzalnią i osłonką przecideszczową rozmiar 18ft na 12ft za 100euro ale powiedział że jak jesteśmy u Lily to da zniżke i wynajmie za 90euro:) A w razie niepogody można anulować bez problemu. I do takiego zamku mogą wejść ok 10 dzieci naraz tak żeby było bezpiecznie. Ten rozmiar jest dla dzieci do 10 lat, bo ma też większe ale to już dla starszych dzieci to nas nie interesuje.. Myśle że dobra oferta decyzja należ do Was (ponieważ ja nie będe skakać na tym hihi a Olivier w Polsce)

Anieczka ważne że będziesz!:)

Co do jedzenia to wiadomo każdy sobie bierze mięso kiełbasy chleb ketchup picie itp A sałatki ciasta itp to każdy dobra wola.
Ja zrobie chrusty i sałatke grecką, i zobaczymy co jeszcze wymyśle.
Grilla wezme małego, węgiel też chyba mam, a Lily może nam też swojego grilla udostępnić.

Lily mnie sie dziś pytała o której zjeżdzamy w piątek więc powiedziałam że od ok godz 14. Chciała wiedzieć żeby mieć ekstra pracownika do pomocy przy zameldowaniu. Bardzo z niej miła pani:)

Pogoda nam sie zapowiada ładna, bezdeszczowa i bez wietrzna lovely!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ania sprałabym Cie na kwaśne jabłko i nigdy książek byś już nie zobaczyła!!!!:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry