reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
HEjka
Lubiczanko wiesz że ja sie zawsze szlajam , nie usiedze w domu:)))
No więc jak już pisałam Lily nie było dziś i panna która odebrała wiedziała mniej niz ja hahaha
Ale to nic ponieważ zasięgnęłam opini u siebie w hotelu i sytuacja wygląda tak , że ona pewnie wezmie od nas detale karty kredytowej bądz laser , ale nie obciązą jej teraz (to jest tylko dla nich forma zabezpieczenia w razie anulowania rezerwacji) a płacić bedzie można na miejscu gotówką bądz karta jak kto woli.
Myśle że bokować możemy w poniedziałek tak jak się z nią umówiłam , bo może jej nie być jutro (choć ma do mnie odzwonić po 15). A i tak wszystko mamy ustalone i wiemy co i jak..
Aha mały news namówiłyśmy Martuśke żeby jechała no i sie udało bo chca jechać :) Prawdopodobnie będą w domku razem z Paulina i Didi(tylko trzeba Lily spytać o zgode czy może być tyle osób:)

Co do trunków to ja proszę Martini i Sprite, tudzież vodka&coke:)))) No i standardowo Didi zrobi likierek więc bedzie po prostu słodko:))
Co do planu akcjii, myśle żebyśmy sie ostro nie nadwyrężały i za dużo nie planowały bo to ma być wszystko na luzie i bez stresu:)
Ja to pewnie w piątek jak przyjedziemy po grilllu bym chciała pozwiedzać okolice. Kusi mnie ten park frame , a na pet farmy to jakoś sie nie napalam bo ich pełno wszędzie. A spotkanie główne gdzie wszyscy sie zjadą to gdzie?? Chcecie w tym naszym cottage czy bliżej Dublina ten Waterfall?? Bo też trzeba by spytac Lily czy to bedzie ok że zjedzie sie więcej gości do nas na grilowanie itp
Kurde musze spisac sobie liste pytań do niej bo póżniej czegoś zapomne haha
Więc jeśli macie jeszcze jakieś pytania czy cóś to piszcie jak zadzwonie to o wszystko spytam żeby była jasność a nie ciemność:)))

Ostatnia edycja:
reklama
a polej..co mi tam tylko z lodem prosze :)
juz sie robi ;-):-D

MArgaritta damy rade;-):-Dto moze i ty dolacz w piatek:-p;-)

Edit:
ja mysle z eona wezmie nr.kart wlasnie po to zeby w razie w miec jakies zabezpieczenie i sciagnac z karty kase...tak samo bylo w tamtym roku w hotelu..

fajnie bylo by gdyby ona ise zgodzila zeby przyjezdni mogli grillowac tam ...nie musielibysmy jezdzic..i np.stac w korkach bo to ju beda wakacje i roznie moze byc...

A to tego parku to tez bym z checia pojechala:)

Ostatnia edycja:
Kamcia nie będziemy się wozic,spotkanie w wiosce :-D
Tylko,żeby nikt nie zrezygnował bo będzie głupio,druga rodzinka z domku zostanie obciążona większą kwotą,wiecie co mam na myśli :sorry2:

Nosem szuram po klawiaturze,jak mi polejecie to padnę :baffled:

nie nie - w sobote Kamciu siedzimy w osadzie-nigdzie sie nie wybieramy ;-)

anineczko mordo Ty moja 505153.jpg

Margaritta ja mam to smao tylko bez lodu:-p:-p:-p:-p
no to siup....
kto nie pije,niech sie pod stol skryje :-D:-D:-D:-D:-D;-):-p

reklama
Noooo dobra Margaret,łykne sobie bo aż kusi :-D:dry:
nie zrob dziury w ekranie jak bedzie siegac po to a pozniej łykac;-):-D

chcemy na wakacje zabrac do Ie M siostrzenice i nie wiemy jeszcze dokladnie kiedy przyleci..zdarzycs ie moze ze pod koniec czerwca i wtedy bedziemy musieli ja zabrac chyba na zlot??
chyba nie bedzie mial nikt nic przeciwko?
w pokoju by z nami byla...jakos dalibysmy rade:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry