reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Co wam poeeem, to Wam poeeeem ale ja juz sie doczekac nie moge:-D:-D:-D
Ale nie picia, tylko tak ogolnie:-)
A Ty Tichonkowa dostalabys w oko za to krakanie nt ciazy ale... okularnikow nie bije:-D:-D:-D A z naszej wioski zrobimy siedzibe rozpusty ale i tam tez nie zamierzam w ciaze zachodzic:nerd: Z nikim!!!:-D:-D:laugh2::laugh2:
A Ty Lubiczanko cwicz!!! Kegla cwicz!!!:laugh2::-D:laugh2::-D
Poeeeeedzialam, co wiedzialam a teraz prosze mi polac:-p

Musze się zaprawić bo jak mnie Margaritta rozłoży na łopatki to będzie wstyd na cala wioskę:rofl2:
ewelcia-to Ci poleje,a co ma się szkło kurzyć :wink:I ma mam resztkę martini i pifko tez.No to siup!;-)
anineczka-no weź no się nie daj namawiać :rolleyes:
to ja sie bede zaprawiac z Toba...Zgagus pewnie do nas dolaczy,Anineczka tyz,Kamcia i kto jeszcze chetny???
Justysia,Sylcia?;-)
no to siup;-):-D:-D:-D:-D

Co wam poeeem, to Wam poeeeem ale ja juz sie doczekac nie moge:-D:-D:-D
Ale nie picia, tylko tak ogolnie:-)
A Ty Tichonkowa dostalabys w oko za to krakanie nt ciazy ale... okularnikow nie bije:-D:-D:-D A z naszej wioski zrobimy siedzibe rozpusty ale i tam tez nie zamierzam w ciaze zachodzic:nerd: Z nikim!!!:-D:-D:laugh2::laugh2:
A Ty Lubiczanko cwicz!!! Kegla cwicz!!!:laugh2::-D:laugh2::-D
Poeeeeedzialam, co wiedzialam a teraz prosze mi polac:-p
a prosze bardzo juz polalam;-):-D:-D:-D:-D:-D

ja tez sie juz doczekac nie moge;-)

i ja już nogami przebieram:laugh2:
Zgaga-Ty rozpustnico!:-D
Tichonkowej tez bym przydzwoniła czasem ale ze ja lubię to wezmę na wstrzymanie. No to siup!

No to siup;-):-D
Tichonkowa jak uderzyla na zakupy tak jeszcze nie wrocila...ta to dopeiro alkoholu dizs nakupila:-D:rolleyes::hmm::oo2::oo:

ja juz sama...szym spi

no ladnie..a Wy juz szalejecie...haha
my tez doczekac sie niemozemy nawet P cieszy japke..:)
no i do nas dolaczy jeszcze Martuśka z rodzinka ..jakos pomiescimy sie i bedzie cacy juz wszystko mamy obgadane

reklama
ej niunie tak mnie oświeciło, ze... jak Wy w piątek będziecie się "wprawiać" to w sobote nie będzie z kim śpiewać :dry: ale nie w sensie, ze sił Wam nie styknie tylko moze Was już odrzucić :dry::-D:-D

ja tez przyspieszyłabym czas ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry