reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelcia ja sie nie zgadzam!:)
A wy już tyle nie pijcie bo to nie jest forum drinkowe!!!:)))
Można założyć wątek np w blasku księżyca z drinkiem przy kompie haha
Lub gdy dzieci śpią rodzice rajcują:)))

Ostatnia edycja:
reklama
Nasza 13-stka..i tyz zdrowa:-D:-D:-D:-D:-D

wlasnie pisze z nia na gg...ona juz tam placze w PL ze nas w tym roku w wakacje w Pl nie bedzie ,ale jeszczenie wie ze ona tutaj bedzie...
wie jej mama...
to ma byc niespodzianka dla niej..dowie sie w odpowiednim momencie...
to jest M chrzesnica

Kamcia ...dobra juz nie warcze :)
moja 13-stka tez na wydaniu hehehe

Kamcia no wiesz,nie pali,nie pije,zdrowo się odżywia to i zdrowa jest,nie tak jak tutaj,pijące :-D

idę coś zjeśc bo tak na pusty żołądek to martini wlałam :dry:

To co myślicie który tytuł dobry na wątek dla pijących hahahah??
Zmykam kochane dobranoc prosze mi sie to nie upijać bo poskarże!!:)

reklama
anineczko ja prosiłabym o zmianę ,
bo moja Vi z ciuszków na 18 msc wyrosła 3 miesiące temu:-p i nosi na 2 latka teraz
więc tą koszulkę na 2 latka ...
no i mojego męża zamiast "?" mozesz wpisać D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry