reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heja
Tu Kamcia, dwoniłam tam ale Lily nie ma i ta inna babka nie umiala mi powiedziec co do kart i depozytu , napisze wiecej jak ede w domu:)

Gdzie się szlajasz?;)))))))))))))))))))))))))))))))))
Moja propozycja jest nastepująca-w sobotę poczekamy na wszystkich którzy maja dojechać i od razu grill-bo przypuszczam,że tak do południa się zejdzie,a nie ma co ukrywać,że będzie to nasz obiadek,więc jeśli chodzi o atrakcje to
1-zobqaczymy o której się skończy posiadówka
2-niedziela jak najbardziej:)))
Bo w sumie te wszystkie objezdne sprawy są takie dodatkowe-a chodzi nam o wspólne biesiadowanie,prawda?

reklama
zgadzam się w 100% z lubiczanką :happy: posiedzimy pogrillujemy "pośpiewamy" i raczej w sobote nie wybierzemy sie nigdzie. za to w niedziele po wymeldowaniu kto bedzie chciał jakieś atrakcje to i owszem jak najbardziej. A nie jakies jezdzenie kiedy grille porozkładane i chęć posiadówy przewielka :cool2:

lubiczanka-się podpisuje pod Toba obiema łapkami :yes: polać Ci?;-):-D:-D:-Dbo Margaritta coś odpadła po wczorajszym widzę i nie ma komu..:evil::rolleyes2:;-):-D
edit:ale numer...Ja Ci tu tyłek obrabiam a Ty jesteś...:zawstydzona/y::-pNo ale sie zgadzasz na plana,na Twoje szczęście:crazy:

ale popatrz droga madbebe cóz za identyczny czas naszych postów :cool2: i ja nie odpadam - chyba,ze sił brakuje :dry::-D:sorry2:

a mi tez polejecie:0bo ja tez sie zgadzam z Lubiczanka:)

M dzis idzie do kolegi na popijawke,a ja mam Martini:-p:-p

no i dobra,niech będzie :tak::tak:
my planujemy koło 14 w piątek już byc na miejscu,zgagusie z tego co wiem to też :-)

ja dziś nie pijąca,nie lac mi :-D

Anineczko skoro wwy na 14 i Zgagusie rowniez to my tez w takim razie:))))).
A co my w piatek bedziemy robic??
Panowie rybki?a my?bedziemy palic grilla na kolacje czy jak?
No napij sie Anineczko jednego,no wez...:-p:-p:-p:-p:-D

reklama
nooo to i my dołączymy wcześniej jeśli można:rolleyes:A. ma wziąć pt. wolny:tak:
Musze się zaprawić bo jak mnie Margaritta rozłoży na łopatki to będzie wstyd na cala wioskę:rofl2:
ewelcia-to Ci poleje,a co ma się szkło kurzyć :wink:I ma mam resztkę martini i pifko tez.No to siup!;-)

anineczka-no weź no się nie daj namawiać :rolleyes:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry