reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nieeeeeeeeeee, no spuscic baby z oczu na chwilke, to pozniej nadrabiania na caly sobotni poranek:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
:-D:-D
Dla mnie koszulka na 3 latka i bodziaki na 18m. Wole dla Julka wieksze, bo na dluzej beda;-)
A tak w ogole, to prosze przestac zasmiecac watek, bo bede zmuszona moderatora powiadomic!!!!
Ze o piciu juz nie wspomne. Porzadnym kobietom, tudziez zelaznym damom nie przystoi
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak powaznie... Wiecie co???? Tym razem napije sie z Wami, o:-p:-) Przy nadziei nie bede, karmiaca cycem tez nie, opiekunke do dzieci bede miala ze soba wiec, co mi stoi na przeszkodzie:-):-):-):-):-) Nooooo, chyba ze mi opiekunka na ryby pojdzie:eek::eek::eek:

Bym zapomniala!!! Milej soboty!!!!!!!!! :-)

reklama
Ty,Zgaga nie mów hop:-DSkąd wiesz,że za 3 miesiące przy nadziei nie będziesz?:-DAlbo czort wie,może po tym całym zlocie:rolleyes:
Asienko_r ale ja pisałam tu,że my na przykład nie będziemy mieli miejsca bo jak dwa foteliki wsadzimy to ciasnota trochę (choć Wy rodzinnie szczupli jesteście to jeden członek by się zmieścił może:-D),a Aniaa na to,że ona u siebie,nawet z dwójką dzieci jedno miejsce wygospodaruje:tak:Więc może M mógłby jechać z nimi lub z nami a Ty z Anią u AsienkiM pod warunkiem,że oni się wybierają:sorry2:
Pod warunkiem jeszcze jednym,że i my będziemy jechać:sorry2:

helloł

z tego wszystkiego zapomniałam wczoraj dopisać droga anineczko ze ja tez za koszulkami jestem raczej. Bo bodziak na Martyske to troche nie halo :baffled::-D:-D:-D

czyli co- 1-szy minął znaczy serio mozna już bookować :dry::-D:-D

madbebe kochana nie śmialam Ci przeszkadzać o tak nieprzyzwoitej porze cokolwiek robiłaś ;-):rolleyes2: i tak sobie tu siedziałyśmy same :sorry2:

To co-ktoś bukuje juz?A niech się dowiem,że my miejsca nie mamy to juz sobie wygospodarujemy odpowiednia"porodówe";))))A tak serio-bukujecie juz?Bo myslałam,że jakoś w poniedziałek hurtem każda zadzwoni...
Udanej sobótki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry