reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jak już mi tak przytaknęłyście i jeszcze polałyście (swoja droga Margaritta nie myśl ze się wywiniesz od polewania w realu;-)) to i ja na 2 nocki się pisze:tak:
Teraz pewnie zonk z brakiem miejsc noclegowych powstanie..:sorry2::blink:

reklama
Witam. Jako,ze zostalam ponaglona -uwaga- SMSEM ,ze mam sie wypowiedziec na watku BB pragne poinformowac,ze nie wypowiadalam sie,gdyz mnie nie bedzie. Kwestie finansowe,a takze pojawienie sie bobasa powoduja,ze niestety sie nie pojawimy. POnadto w lipcu przylatuje moja mama. No zupelnie nie po drodze. Ale oczywiscie zycze wam dobre zabawy:)

Ja jeśli o datę chodzi-już bez wymigiwania się,bo niewatpliwie ta jest najlepsza-w wakacje ciężko dogodzić,bo każdy coś tam ma w planach.Więc 2gi lipiec-tak????????????????
Jak nie dostaniemy domku dla nas to nas nie będzie;P Nie odmawia się ciężarnej:p Żartuję,ale z tymi noclegami to faktycznie trzeba wyrachować i znalezć taką miejscówe,żeby nikomu chociażby kawalka podłogi nie zabrakło;)
Margaritta-to moze tego ajerkoniaczku upędzę;)))))

lubiczanko ale tylko pod warunkiem ze i Ty bedziesz go spijała :cool2: ale Ty na ostatnich nogach kobito będziesz- normalnie szacun ;-)

madbebe yyy Cie 3mam za slowo ;-) sie wywijać nie będziem:cool2: znaczy moze 'po" to i owszem:sorry2::-D;-)

Skoro zlot nie bedzie pod samym Dublinem, to my tez na 1 nocke sie piszemy. Jak sie da, to pasil by nam jeden maly domek.:tak:

Hehe ja takze zostalam ponaglona:-D:-Dto sie wypowiem, ze zycze Wam udanej imprezki i moze nastepnym razem do Was dolaczymy :-)Niestety w lipcu bedziemy w Polsce a szkoda, bo chetnie bym Was wszystkie poznala w realu:-) moze do nastepnego spotkanka dane mi bedzie Was lepiej poznac i sie zadomowic na forum ;-)
Jeszcze raz swietnej zabawy i oby pogoda na grila dopisala:-):-):-)

Margaritta-nooo ja to na pewno bede wywijać po, bom dawno nie smakowała mocniejszych trunków;-):-D

No i klops z tymi domkami:baffled:Te 4, a właściwie 3,bo 4ka lubiczankowa, to stanowczo za mało jak widzę:dry:

Margaritta-nooo ja to na pewno bede wywijać po, bom dawno nie smakowała mocniejszych trunków;-):-D

No i klops z tymi domkami:baffled:Te 4, a właściwie 3,bo 4ka lubiczankowa, to stanowczo za mało jak widzę:dry:
No-dobrze,że zauważylaś,żem oswoiła-przyswoiła-przywłaszczyła sobie czwórkę;)))))))))))))))))
Margaritta-kochana-a co se bedę żałować przed porodem;)))Z Danielem po Dublinie się włóczyliśmy po terminie:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry