reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zjazd czerwcówek

reklama
Ja uważam, że i tak nie wiadomo, kto będzie mógł przyjechać, niezależnie od tego, gdzie miałybyśmy się spotkać. Ja się bardzo cieszę, że nam we trzy (a właściwie w dziewiątkę) udało się, a jeszcze fajniej by było, gdyby nas było więcej. Trzeba, tak jak w zeszłym roku coś ustalić (i tu wielkie ukłony dla Heatherka, bo to ONA dała konkretną propozycję) i zobaczymy kto będzie mógł przyjechać. Oby jak najliczniej.
Ja pewnie odpadnę, ale kto wie.... Ale jeśli się uda, to znów całe wakacje będę spędzać na działce na Mazurach i niektórzy (którzy się deklarowali) będą mieli możliwość nadrobić odwiedzinowe zaległości. ;-):-D

O tak, ja też jestem za jakimś weekendem w okresie przedwakacyjnym... Baaaardzo chciałabym, żeby takie spotkanie w większym gronie doszło do skutku...

Mnie się niedawno śniło, że taki zjazd odbył się u mnie - całkiem przypadkowo :-) Kilka osób było tego samego dnia przejazdem w Zielonej Górze i wszystkie postanowiły zatrzymać się i odpocząc u mnie :-D To chyba były: Mamoot, KasiaDe, Patrycja, Baśka, Cicha i Heatherek.
Jakby co to zapraszam :tak:
A pomysł zjazdu jak najbardziej powinien już powrócić. Ja jestem zainteresowana :-)

Asiu, fajny sen :-)

Jeśli chodzi o południe Polski (a raczej południowy-zachód), to my pewnie będziemy się szwedać gdzieś w rejonie Wrocławia i Jeleniej Góry pod koniec sierpnia, bo jesteśmy zaproszeni na ślub i wesele.

jestem za:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Mamoot jak będziecie we Wrocku i będziecie mieli chwilę wolnego to dajcie znać, może się spotkamy:tak::tak::-):-):-):-)

No wlasnie ja tez sie ciesze ze chociaz Karolka z rodzicami zobaczylam moze sie w koncu uda poznac reszte :-D:-D:-D

reklama
Do góry