reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

Zobacze co bedzie ostatezna decyzja co do miejsca...a wtedy podejme jakiekolwiek decyzje :-)
Wlasnie mi sie zachcialo bardzo Was spotkac :-D
A w Zakopcu az wstysd sie przyznac ale nigdy nie bylam...Jakos nie ciagnie mnie w gory...dlatego ...ale trzeba w koncu zobaczyc....;-)

reklama
w lipcu to moge pisac sie jeszcze nad morzem- to na stówke..ale gdzies tak blizej granicy z De..cz. zachodnia ...:cool2:..a co jak moge wybierac:-D:-D:-D:-D

A ja od 4 lipca do 17 będę w Zakopcu na turnusie rehabilitacyjnym z całą rodzinką więc jak coś to mogę się z kimś spotkać:tak:

A mnie to ciągnie... zgadnijcie gdzie?;-) Na Mazury. Nudna jestem z tymi Mazurami, nie?:-D
A tak serio, nie wiem, czy drugi maluszek da nam szanse na podróże, ale zawsze zakładam, że uda mi się z Wami spotkać.
Tak po cichu liczę, że jak już pod koniec sierpnia się ruszymy na to wesele koło Jeleniej Góry, to potem może Wrocław zahaczymy (Irma), potem rodzinkę w Krakowie, to może jakiś spacerek z Sylwią i Wojtkiem. No i jeszcze Tarnów mi się Kasiu marzy:-).
Na razie to wszystko pisane "patykiem na wodzie", ale poplanować zawsze można, nie?

oj to Mamoociku jakby mi jakims cudem dom wybudowali do sierpnia:-D:-D:-D-hahaha- to oczwiscie zapraszamy do nas!!! z noclegiem obowiazkowo:-)..(skoro Irma to i ja- bo my blisko mieszkamy:-)...ylko za poźno sie zorientowałysmy....jak mnie wywiało na wyspy:confused:..........ale po prawdzie...szanse na gotowy domek do sierpnia2008- nikłe:baffled:..przy dobrych wiatrach to liczymy, że stan surowy zamkniety moze bedzie:sorry2:.......i to jak ekipa konkretna bedzie ............

Mamot trzymam kciuki mam nadzieję że ten Wrocław wam wypali :tak::-)

a jeśli chodzi o zlot to mój głos na Karpacz:tak::-D:-D:-D

Sylwia a ty w Karpaczu już byłaś???;-):-p:-D

reklama
Do góry