reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

reklama
mów mów dobra kobieto - wiesz, my po prostu poczułyśmy potrzebępochwalenia się że chociaż troszeczkę się udało ;-)
życie takie że i tak ciężko się spotkać w dużym gronie - bo wolnego się nie da w tym samym czasie wziąć, więc jedynie pozostaje się starać aby grono było w miarę jak największe...

Baśka, wszystko bym dała, żeby nawet w takim gronie sie spotkać!:tak: Pati chodziło o to, że miało być dużo a było po prostu mniej ;-)

:-):-):-)
myślę że trzeba wybrać takie miejsce żeby przynajmniej większość z nas nie musiała jechać na przez całą Polskę by być na miejscu, no i termin w wakacje znów będzie spalony bo każda z nas ma jakiś urlop zaplanowany i trudno w tym czasie dostać dodatkowe wolne w pracy, bo inni też przecież wyjeżdżają na wakacje. Może więc spróbujemy w marcu lub kwietniu co? wtedy nasze kochane ciężarówki będą jeszcze na chodzie ;-):-)

wstepnie Irmaa jestem za- ale nie wiem jak wyjdzie, bo 31 marzec mamy 6-ta rocznice slubu i marza mi sie wakacje w ciepłych krajach:sorry:

ale ja myśle że to nie najgłupszy pomysł tak przed wakacjami - moze jakiś długi weekend, albo weekend po prostu, może wtedy ewentualnie poniedziałek albo piątek wolne i jakoś łatwiej by było niż celować w urlop- na urlop to kazdy jakieś tam plany ma
no i chyba centralna Polska skoro ma być sprawiedliwie daleko...

Dziewczyny, powiem z własnego doświadczenia, tzn. naszego labowiskowego. Organozowane jest 2 razy do roku, na wiosnę i jesień - okres wakacyjny odpada ze względu na urlopy, pogodę - psy nie przepadają za upałem - no i brakiem kwater, bo wszystko zajęte. Zawsze wybierana jest centralna Polska, bo to najbardziej sprawiedliwe - wiadomo, najfajniej mają osoby z Warszawy i Łodzi ;-)

reklama
No no widze ze znowu plany............... he he ale jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodził:-D własnie najlepszy jest chyba taki plan żeby spotkac się przed sezonem morze lub jeziorko mi tam wszystko jedno.

Do góry