dziewczyny ja chetnie - z tym ze na południu to bedzie ciezko...tylko jeżeli z urlopem nam się zgra no bo to dla nas calutki dzień jazdy....za to na Mazury do Mamoota - zawsze (jeśli zaproszą ) jeśli tylko bede miec jakis wolny weekend - bo takich do czerwca niestety niewiele...Mamoot dawaj znać kiedy bedziecie się na Mazury wybierać - może któregoś razu uda nam się wstrzelić i was odwiedzic?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mamociku bardzo chętnie zapraszamy do Krakowa
W Karpaczu nie byłam:-)
Ania wiec jest okazja ze się spotakamuy albo w Zakopcu albo w Krakowie
W Karpaczu nie byłam:-)
Ania wiec jest okazja ze się spotakamuy albo w Zakopcu albo w Krakowie
Oj dziewczyny, ale byłoby fajnie te plany zrealizować.
Baśka, to ja już zapraszam tak na wszelki wypadek :-). Mam nadzieję, że uda nam się wybrać jak już się rozdwoję i że posiedzimy tam dłuuuugo (tak, jak z Wojciaszkiem). Wtedy będziecie mieli niejedną okazję i niejeden weekend, żeby nas odwiedzić. A tym razem nie mam oporów, żeby proponować ewentualny nocleg namiotowy, bo Wy z Karolkiem już macie takie przejścia za sobą. Starzy z Was Namiotowcy!;-) A tam nigdy nie wiadomo ile osób na raz się zjedzie.
A może inne dziewczyny też nas odwiedzą.
Tak, czy siak, czasu jeszcze sporo. Zanim pojedziemy, to na pewno damy Wam znać i może ktoś nas wtedy będzie chciał odwiedzić.
Baśka, to ja już zapraszam tak na wszelki wypadek :-). Mam nadzieję, że uda nam się wybrać jak już się rozdwoję i że posiedzimy tam dłuuuugo (tak, jak z Wojciaszkiem). Wtedy będziecie mieli niejedną okazję i niejeden weekend, żeby nas odwiedzić. A tym razem nie mam oporów, żeby proponować ewentualny nocleg namiotowy, bo Wy z Karolkiem już macie takie przejścia za sobą. Starzy z Was Namiotowcy!;-) A tam nigdy nie wiadomo ile osób na raz się zjedzie.
A może inne dziewczyny też nas odwiedzą.
Tak, czy siak, czasu jeszcze sporo. Zanim pojedziemy, to na pewno damy Wam znać i może ktoś nas wtedy będzie chciał odwiedzić.
Wydaje mi się, że jak któraś z nas będzie miała konkretny pomysł, miejsce i termin, to niech rzuci (tak jak w zeszłym roku Heatherek). I jak się zgłosi kilka chętnych to zarezerwuje się miejsca. Wiadomo, że wszystkie się nie zgramy. Ale może chociaż kilka.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Korki w zakopcu sa przereklamowane:-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny proponuje spotkanie na Mazurach
Mamoot juz tam jest a my moze cos znajdziemy w okolicy
jak ta stacja co byłyscie wczesniej?
Mazury.travel - Portal Warmii i Mazur - " STACJA HYDROBIOLOGICZNA".
Kto sie pisze w przyszłym tygodniu?
Mamoot juz tam jest a my moze cos znajdziemy w okolicy
jak ta stacja co byłyscie wczesniej?
Mazury.travel - Portal Warmii i Mazur - " STACJA HYDROBIOLOGICZNA".
Kto sie pisze w przyszłym tygodniu?
Podziel się: