reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

dziewczyny ja chetnie - z tym ze na południu to bedzie ciezko...tylko jeżeli z urlopem nam się zgra no bo to dla nas calutki dzień jazdy....za to na Mazury do Mamoota - zawsze (jeśli zaproszą ;)) jeśli tylko bede miec jakis wolny weekend - bo takich do czerwca niestety niewiele...Mamoot dawaj znać kiedy bedziecie się na Mazury wybierać - może któregoś razu uda nam się wstrzelić i was odwiedzic?

reklama
Mamociku bardzo chętnie zapraszamy do Krakowa

W Karpaczu nie byłam:-)

Ania wiec jest okazja ze się spotakamuy albo w Zakopcu albo w Krakowie:-D

Oj dziewczyny, ale byłoby fajnie te plany zrealizować.:tak::tak:

Baśka, to ja już zapraszam tak na wszelki wypadek :-). Mam nadzieję, że uda nam się wybrać jak już się rozdwoję i że posiedzimy tam dłuuuugo (tak, jak z Wojciaszkiem). Wtedy będziecie mieli niejedną okazję i niejeden weekend, żeby nas odwiedzić. A tym razem nie mam oporów, żeby proponować ewentualny nocleg namiotowy, bo Wy z Karolkiem już macie takie przejścia za sobą. Starzy z Was Namiotowcy!;-):-D A tam nigdy nie wiadomo ile osób na raz się zjedzie.
A może inne dziewczyny też nas odwiedzą.
Tak, czy siak, czasu jeszcze sporo. Zanim pojedziemy, to na pewno damy Wam znać i może ktoś nas wtedy będzie chciał odwiedzić.

oj coś mi się wydaje ze znów nam się nie uda zorganizować tego zlotu, za bardzo jesteśmy porozrzucane , jedni mają daleko na mazury inni w góry .....:-:)-:)-(

Wydaje mi się, że jak któraś z nas będzie miała konkretny pomysł, miejsce i termin, to niech rzuci (tak jak w zeszłym roku Heatherek). I jak się zgłosi kilka chętnych to zarezerwuje się miejsca. Wiadomo, że wszystkie się nie zgramy. Ale może chociaż kilka.

u nas wszystko na południu jak najbardziej:tak:bo wtedy i na weekend mozna wpaść:) a północ w tym roku nam całkowicie odpada

co do zakopca....to wybralabym coś mniej zakorkowanego

Mi się też tak wydaje Sylwia:tak:Przecież jak jest sezon to czy to będzie Zakopane czy Karpacz to wszędzie są ludzie. Nie da się uniknąć tłumów a już najgorzej jest chyba w nadmorskich miejscowościach

reklama
Do góry