reklama
Kasia, twardym trzeba byc, a nie mietkim ;-)Dasz rade! ;-)
...a tak mi sie wlasnie przypomnialo, jak znajomi organizowali zagle w maju 2006 i nas namawiali, zebysmy plyneli z nimi... A ja od razu oczami wyobrazni zobaczylam siebie, jak probuje - niczym Kubus Puchatek - wejsc do kabinki i sie klinuje moim grubym Brzuszkiem, i mi tylko dupka i nozki na zewnatrz wystaja, i znajomi maja wieszaczki na mokre reczniki..... ;-) ...nie pojechalismy....
...a tak mi sie wlasnie przypomnialo, jak znajomi organizowali zagle w maju 2006 i nas namawiali, zebysmy plyneli z nimi... A ja od razu oczami wyobrazni zobaczylam siebie, jak probuje - niczym Kubus Puchatek - wejsc do kabinki i sie klinuje moim grubym Brzuszkiem, i mi tylko dupka i nozki na zewnatrz wystaja, i znajomi maja wieszaczki na mokre reczniki..... ;-) ...nie pojechalismy....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ta juz wrzal rok temu...i dupa z tego golnie wyszla....
ta juz wrzal rok temu...i dupa z tego golnie wyszla....
mow za siebie, Pati ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No tak trzem familiom sie udalo spotkac...Tez mi wielkie cos mozemy sie schowac do innych forumowiczek....
reklama
No tak - tylko że ja tu w imieniu tych 3 - nie poczuwam się do tego że nam się udało g.. zrobić nam się udało i Sandrunie z rodzinką poznać i Wojciacha i Matisia- może odsetkowo niewiele ale mimo wszystko dla nas to było "wielkie"
Podziel się: