reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
nie ma zadnych ograniczeń :-) tam gdzie chciałybyscie jechac
To ja podam dwa miejsca - może nie obiektywnie najlepsze no i blisko mnie czyli północ, ale w obu byłam i oba wg mnie przyjazne dziecku. W Kadynach bylismy jak byłam w 9tym miesiącu i było mnóstwo ludzi z małymi dziećmi a Katy- pensjonacik który prowadzi moja koleżanka poznana przez internet , sama ma 4 córki!!! Najmłodsza w wakacje skończyła rok, my bylismy tam w sierpniu z Karolkiem
Kadyny Hotel Kadyny Country Club
Kąty Rybackie Kwatery Prywatne "Zielony domek" - K
Kadyny Hotel Kadyny Country Club
Kąty Rybackie Kwatery Prywatne "Zielony domek" - K
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hm jak dla mnie to tylko okolice centrum Polski wchodzą w grę, bo jak pojadę to raczej sama i to pociągiem, a tylko tam jeżdzą od nas INTERCITY), i w sumie cięzko będzie mi wybrać się w czerwcu na roczek, bo chocby właśnie w grę będzie wchodziła organizacja roczka- nie wiem jak to u nas będzie w kościele przypadało i jeszcze inne 2 rodzinne imprezy. Może akurat z niczymm to się nie zgra, bo bardzo chciałabym was poznac, ale ogólnie raczej będzie cięzko.
patrycja24berlin
Obiecuje tez sie przylozyc i poszukac jakiegos fajowego miejsca....Tylko niech troche odetchne po kolejnej niewyspanej nocy..Ale moj Adam zabiera dzis niunie do siostry i szagra na kawe bym miala chwile odpoczynku...
A swoja droga moze lepiej zorganizowac ten wypad po roczku...Bedzie juz po imprezie i przynajmniej kazda z nas bedzie miala wiecej do opowiadania..:-) Np .proponuje koniec lipca...
A swoja droga moze lepiej zorganizowac ten wypad po roczku...Bedzie juz po imprezie i przynajmniej kazda z nas bedzie miala wiecej do opowiadania..:-) Np .proponuje koniec lipca...
Mi się wydaje że tez ze względów praktycznych nie może to być w środku sezonu!!! Raczej przed latem albo po wakacjach - bo wiecie co się wszędzie dzieje w sezonie - gdzie wtedy znależć w miarę spokojne miejsce dla tylu mamuś z maluszkami!!! Może np koniec sierpnia? wiem że późno ale wtedy trochę luźniej się robi w miejscach turystycznych
reklama
patrycja24berlin
Baska -trafna uwaga
Podziel się: