reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

Baska, zgadzam się. Może być też wrzesień. W czerwcu o tyle jest kiepsko, że co weekend któreś z dzieci będzie miało urodziny i imprezę rodzinną, co na pewno ograniczy ilość czerwcowych dzieci na zjezdzie. A we wrześniu potrafi być ładna pogoda.
Ja też uważam, że Kaziemierz jest nie najlepszy dla dzieci. Ale za to jeśli któraś z Was chciałaby tam spędzić romantyczny weekend z mężem (bez dzieci) - bardzo polecam.;-);-);-)

reklama
nie wiem o co chodzi... ale może z tego wam uda się wejśc na te strony a ja powiem w skrócie:

Wodnik - kolos, ale podobno można tam wiele załatwić... patrz negocjowanie cen
Dobieszków - na stronie nie ma cen ale podać mogę w poniedziałek

Z tymi ośrodkami w większości jest problem z bezpośrednik dojazdem bez samochodu.. więc chyba bedziemy musiały łaćzyć się w "pary" i każda kogoś odbierze z dworca :-)

jeszcze będę myśleć o innych ośrodkach

ja też uważam ze lepszy pomysł będzie sie spotkac pod koniec lata
Fusik ale te ceny za dobę to za osobę czy za cały pokój??

Fusik pamietasz jak kiedyś pisałam że śniło mi się że organizowałaś zjazd :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
więc kto wie może to był sen proroczy :-D :-D :-D :-D

reklama
Do góry