reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

Sumka może właśnie tym podpowiedziałaś Fusikowi zeby sie za to wzięla
Fusik o ten pierwszy pytałam bo nie było napisane

reklama
Wiecie, mnie się wydaje, że najfajniej to by było pojechać do jakiegoś ośrodka w stylu domki kempingowe na dużym, ogrodzinym, zielonym terenie z grillem i placem zabaw. Wujek mojego niedoszłego jest kierownikiem takiego ośrodka między Toruniem i Brodnicą... Mogę zapytać co i jak. Ośrodek jest fajny. Zachaczę też o ten temat szwgierkę z W-wy, która często jeździ z pracy na różne impry integracyjne, to może coś poleci...

Aniu - oczywiście daj znać jak czegoś się dowiesz

Jeśli padło hasło : kempingów... ja bardzo często jeździłam pod namiot do Bronisławowa nad Zalewem Sulejowski.. bardzo fajne miejsce jest tam miejsce na namito, są przyczepy kempingowe, hotelik. Jest tam gdzie zjeść , zrobić ognisko.. może to by się nadało http://www.wodnikbronislawow.pl/wodnik/wodnik.htm

reklama
te kempingi, o których ja pisałam, to są takie domki, brda to się chyba nazywa. Generalnie są wypaśne - na dole 2 podwójne łóżka, na górze 2 pojedyncze, kuchnia i łazienka z prysznicem. A wszystko na pięknym, zielonym i ogrodzonym terenia nad samym jeziorem z piaszczystą plażą. Miejscowość nazywa się Wądzyń, jakby ktoś szukał... A to jest ośrodek geofizyki Toruń, ale można wynajmować...

Do góry