reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hmmm moj Adam chyba na to sie nie pisze wiec jedyne co wchodzi w gre to moj przyjazd tylko z Noemi...Ale jak pomysle ze bym miala pociagiem sie tuac to 1000 km nie nastraja mnie pozytywnie...Torby,niunia ,wozek...hmmm...jak dla mnie chyba za daleko :--( :-( :-( :-( :-( :sick:
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Patrycja ja tez musialabym sama z Eliaszkiem, jeszcze nie wiem w jakiej bedzie kondycji wiec poki co postanowilam sledzic wasze propozycje i zobaczy sie na wiosne ;-)
patrycja24berlin
Aska zrobi jak Ty...posledze i zobacze na czym stanie...A potem zobacztymy czy bedziemy mogli wyjazd zrealizowac czy tylko pozniej na bb poogladac fotki i pozazdroscic...A tego bym nie chciala...Fajnie byloby sie poznac....I kto wie moze by nam w krew weszlo i co roku taki zjazdna dwa-trzy dni bysmy organizowaly...
A tak sie dzis zastanawialam ile z naszych pociech bedzie juz chodzilo na zjezdzie...hehehehe...to bedzie musial byc swietny wdok...Kilkoro a moze kilkanascie raczkujacych i "kulawo" chodzacych... I kazdy cos tam po swojemu gada...hehehehe musze to zobaczyc
A tak sie dzis zastanawialam ile z naszych pociech bedzie juz chodzilo na zjezdzie...hehehehe...to bedzie musial byc swietny wdok...Kilkoro a moze kilkanascie raczkujacych i "kulawo" chodzacych... I kazdy cos tam po swojemu gada...hehehehe musze to zobaczyc
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
hahha ja tez !!
reklama
patrycja24berlin
hehehehehe jakie to bedzie ciekawe.... i zabawne...tylko jaki Hotel nas przyjmie;-) hehehe
Podziel się: