reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

reklama
Wiecie, góry czy morze to pojęcie szerokie, bo np. jesli miałabym jechać w Sudety, to wybrałabym centrum:-D Mi najbardziej pasuje południowo wschodnia Polska. Jednak centralna Polska będzie najbardziej sprawiedliwa...

Centrum Polski - Mamoot, Kasia Kucińska, Ania76, fusik, KasiaDe

Morze - baśka

Góry - mamusia

Centrum Polski - Mamoot, Kasia Kucińska, Ania76, fusik, KasiaDe, Sumka

Morze - baśka

Góry - mamusia

A cobyście powiedziały na Kazimierz n Wisłą?

Mi osobiście jest wszystko jedno w centrum mieszka moja siostra nad morzem mama a ja na południu zawsze bedę bardzo zadowolona bo i przy okazji kogoś odwiedzę ja dostosuje sie do wiekszosci bardziej niz na lokalizacji zależy mi na fajnym hotelu:-)

No i musi to być miejsce przyjazne dzieciom :-D :-D :-D :-D wyobraźcie sobie taką np dwudziestkę usypiających i marudzących maluchów.:-) :-) :-)

Najlepiej aby to miejsce było wyizolowane od innych gości, dodatkowo dobrze aby było z np. miejscem do grilowania, jakimś terenem zielonym na piknik itp. bo może być troche głośno jak wszystkie solidarnie zaczną płakać :-)

reklama
Do góry