reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zjazd czerwcówek

Ja na temat zjazdu sie narazie nie wypowiadam bo nie wiem dokladnie na kiedy przypadnie nam urlop...Ale z tego co wiem planowany jest na koniec lipca...Sledze ten watek mimo wszystko bo moze sie zdazyc tak ze uda mi sie wpasc na chwile z butelka wina i garscia lizakow:-D
Bardzo bym chciala Was spotkac:-):tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
My tez mamy nadzieje, ze jakos Wam sie uda pokombinowac i nawet jesli nie na calosc, to chociaz na dzien-dwa sie jakos spotkamy w wiekszym gronie :-D :-D :-D

Baska, Mamoot, Sylwia - wiec jest tak:

Domki w Mikolajkach na sierpien sa wolne, rezerwacji mozna dokonac po 15 maja - co oczywiscie uczynie, jesli tylko dostane Wasza na to zgode.

- Koszt od osoby za nocleg to 32,10 zl. W tym mozliwosc zaparkowania samochodu na terenie Stacji.
- Niestety nie ma na miejscu jedzenia - zrezygnowali z tego, bo bylo zerowe zainteresowanie, wszyscy woleli pojsc na rybke do Mikolajek.
- Domki sa drewniane, 4-osobowe z podzialem na dwie odrebne czesci: salonik, sypialnia, kuchenka z lodowka i el. czajnikiem. Sanitariaty oddzielnie w wolnostojacym domku (prysznice, umywalki i kibelki).
- O namioty bede pytac w maju, bo ta pani, z ktora rozmawialam nie byla pewna. Raczej tak, ale juz na przyklad ceny nie umiala podac.
- Podsylam zdjecia z naszego poprzedniego pobytu (tak, zeby zachecic, bo widoczki naprawde przyjemne).

tak wygladaja domki (wejscie do drugiej czesci identyczne, z drugiej strony domku):
71692553418e98c6med.jpg

a16602b15dc3e32bmed.jpg

a tak wyglada pomost z widokiem na jez. mikolajskie:
8081d04ca77ad298med.jpg

To jak? Moze byc tu, czy szukamy czegos innego? Aha, i termin: przed czy po 15 sierpnia i czy od wieczora, czy od rana (5 czy 4 noclegi)? Pomyslcie - nie pali sie z odpowiedzia, ale zastanowcie sie w wolnej chwili. I moze juz na maila, a nie tu - co?

I oczywiscie jakby ktos jeszcze chcial wypoczac, to czekamy na Szanowna Reszte! :-D

Przypominam, ze po 15 maja mam dzwonic i rezerwowac. Czekam, kochane Kobietki, na konkretne info - kto, z kim i kiedy!! :-D :-D :-D

Ale wam fajowo
Własnie terazz odbywa sie zjazd majówek na który miało jechac mnóstwo rodzinek i w końcu pojechało...... 5 :eek:

kurcze bardzo kusząca ta propozycja w Mikołajkach . Ja bym się pisała ale naprawde nie wiem jak to bedzie bo w te lato to pół polski się do nas w wakacje zjezdza :-D ;-)

Głuszek to i tak nieźle jak 5 :) u nas ciężko nawet do tych 5ciu zliczyć :) po prostu ciężko się zgrać
Heatherek ja potwierdzam naszą 3kę, pisać ci jeszcze na maila?

Ja mam nadzieje, ze przebijemy Majowki :-D

Baska, zapisana :-D Dzieki. Nie przesadzajmy z tym mailem ;-) :laugh2:

Stokrotki, to wyrzuc gosci w sierpniu i przyjezdzaj! Bysmy Wam jakies mazurskie stokrotki znalezli do zdjecia :-D :-D :-D

Widzisz Heatherku, ja sie deklarowałam, a ostatnio usłyszałam, że w pracy szykuje się na sierpień niezły zasów (na początku września będą się kończyć dwa duże projekty). :wściekła/y: I obawiam się, że mogę mieć kłopoty z urlopem w tym czasie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Popytam jeszcze u szefostwa, bo to przecież tylko kilka dni.
Jaki termin w końcu ustalamy?

reklama
Mamoot no coś ty!!! nie możesz nam tego zrobić - to chyba jakoś tak wychodzi że tylko jeden dzień urlopu, ale nie mam pewności, Heatherek jak to jest???

Do góry