reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zjazd czerwcówek

reklama
Baska, Mamoot, Sylwia - wiec jest tak:

Domki w Mikolajkach na sierpien sa wolne, rezerwacji mozna dokonac po 15 maja - co oczywiscie uczynie, jesli tylko dostane Wasza na to zgode.

- Koszt od osoby za nocleg to 32,10 zl. W tym mozliwosc zaparkowania samochodu na terenie Stacji.
- Niestety nie ma na miejscu jedzenia - zrezygnowali z tego, bo bylo zerowe zainteresowanie, wszyscy woleli pojsc na rybke do Mikolajek.
- Domki sa drewniane, 4-osobowe z podzialem na dwie odrebne czesci: salonik, sypialnia, kuchenka z lodowka i el. czajnikiem. Sanitariaty oddzielnie w wolnostojacym domku (prysznice, umywalki i kibelki).
- O namioty bede pytac w maju, bo ta pani, z ktora rozmawialam nie byla pewna. Raczej tak, ale juz na przyklad ceny nie umiala podac.
- Podsylam zdjecia z naszego poprzedniego pobytu (tak, zeby zachecic, bo widoczki naprawde przyjemne).

tak wygladaja domki (wejscie do drugiej czesci identyczne, z drugiej strony domku):
71692553418e98c6med.jpg

a16602b15dc3e32bmed.jpg

a tak wyglada pomost z widokiem na jez. mikolajskie:
8081d04ca77ad298med.jpg

To jak? Moze byc tu, czy szukamy czegos innego? Aha, i termin: przed czy po 15 sierpnia i czy od wieczora, czy od rana (5 czy 4 noclegi)? Pomyslcie - nie pali sie z odpowiedzia, ale zastanowcie sie w wolnej chwili. I moze juz na maila, a nie tu - co?

I oczywiscie jakby ktos jeszcze chcial wypoczac, to czekamy na Szanowna Reszte! :-D

Heatherek ale widoki!:-)
już żałuję że nie mogę z wami jechać:baffled:
trudno może na następny zlot się załapię:tak:
a tak mi sie kojarzy że Stokrotki chciała jechac, ale ona coś tu ostatnio nie zagląda:tak:

Miałam napisać już w piątek...ale dopiero się zebrałam - w piątek czyli 16 marca obudziłam sie z natrętną myslą że wczoraj był 15 a ja przecież miałam dać do 15 znać czy chcemy jechać!!! Stwierdziłam ze muszę szybko usiąść do kompa i maila napisać bo jeszcze Hetherek dla nas domku nie zarezerwuje!!! Na szczęście w połowie drogi sobie uświadomiłam że miał to być 15 ale maj!!! :):):) Tym samym jakby potwierdzam że jechać chcemy :) no a szczegóły to później...

My oczywiście też potwierdzamy, a na 100% określę się już bliżej terminu... Pewnie z resztą będziesz przypominać :)

my też zazdroscimy, ale nigdy nic nie wiadomo, więc może jakimś cudem do was dołączymy, chocby na jeden dzień

reklama
SZKODA ZE JA NIE MOGE DO WAS DOLACZYC,AKURAT W TYM CZASIE CHYBA NIE BEDZIE MNIE W POLSCE.
ALE JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC NA ZDJECIA I OPISY WAKACYJNYCH PRZEZYC.

Do góry