reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zjazd czerwcówek

Baśka, na prawdę możesz mi wierzyć, że się postaram. Ale wiesz jak to jest w pracy...:no: Wolę się za bardzo nie nastawiać, żeby się potem nie rozczarować. Bardzo bym chciała i Was i Heatherków poznać. I inne kobitki też. Może ktoś jeszcze się zdecyduje.:-)
Tylko musimy zaplanować konkretny termin.

reklama
Mamoot konkretny termin był - ale nie jestem pewna czy dobrze pamiętam miał być 15-19.08 - wtedy to wypadają 2 dni urlopu, Heatherek dobrze pamiętam?
A poznać to może się uda wcześniej - ile zaproszenie na odwiedzenie Was na Mazurach aktualne :) (mam nadzieję że się nie narzucam ;))

MAMOOOOT!!! Przywoluje Cie do porzadku!!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: (;-) )

A w kwestii terminu, to albo 11-15 sierpnia (dwa dni urlopu) albo 15-19 sierpnia (dwa dni urlopu)... Raczej ten drugi... Dobrze, Baska, pamietasz :-D

prosze o mnie nie zpominać ja tez chętnie o Mazury zachaczę :-) a na zjeżdzik planowałam też wpaśc chociaż na chwilę

Heatherku, czuję się przywołana do porządku BARDZO.:-) A może moje szefostwo też przywołasz? ;-)

To co? ustalamy termin na 15-19 sierpnia?

Baśka, nie narzucasz się w żadnym wypadku. Jest mi strasznie miło, że na poważnie myślisz o odwiedzinach.:-) jeśli tylko dostanę urlop, to jak najbardziej zapraszam na działkę. Tylko jest jedno ale: nie mogę w 100 % zapewnić spania w domu. Czy ewentualnie wchodzi w grę namiot (nie pamiętam jak była kwestia namiotowa, to jak Ty się wypowiadałaś)?
A nie mogę zapewnić, bo nasza mazurska działka, to taki otwarty dom, gdzie przyjeżdża każdy, kto ma ochotę i kiedy ma ochotę i każdy robi to co chce. No i może się teoretycznie zdarzyć, że na przykład przyjadą moi dziadkowie i rodzice i wtedy oni będą mieli pierwszeństwo. Sama rozumiesz. A tam są tylko dwa pokoje...
Mam nadzieję, że to nie problem.

MAMOOT PEWNIE ŻE ROZUMIEM :):):) My mozemy zarówno zaszaleć z namiotem jak i przyjechać na jeden dzień...już nam się tak zdarzało jeżdzić do Mikołajek - co prawda jeszcze bez Karolka, zobaczy się jak będzie teraz...na razie tez konkretnie nie planuję bo mąż będzie miał sesję w czerwcu i różnie może być...A przypomnij mi nad jakim jeziorem Wasza działka?

Ja niestety nie zjawię się na zlocie czarownic:wściekła/y: :-D dzisiaj juz zarezerwowalismy sobie Chorwacje na ten termin bo mój małz jest podobno niezastapiony w pracy i ma tylko 10 dni urlopu i własnie mu na ten termin dali więć bedziemy z wami tylko myślami:tak: ale szkloda ale moze jeszcze się kiedys uda:-)

reklama
Do góry