reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zjazd czerwcówek

Baśka, nad jeziorem Mokrym.:-)
No to dobrze, że może być namiotowo jeśli zajdzie taka konieczność.
Ale będzie super, jak uda nam się spotkać. Oby to wszystko wypaliło.

reklama
Heatherku, to i ja się zapisuję razem z małżem i Wojciaszkiem. :-)
Umówiłam się w pracy, że po prostu jadę, chyba, że się wszystko na raz na głowę zwali, to będę kombinować.

Jak rozumiem jest nas trzy rodzinki. Dobrze liczę?

Mamoocik, SUPER!!!! Ciesze sie bardzo.
I dobrze liczysz... niestety tylko trzy.... przebilysmy Majowki :baffled: ......no chyba ze sie ktos jeszcze zdecyduje??

No to faktycznie zjazd...tzn ja się cieszę jak i we trzy rodzinki bedziemy :) no ale byłoby miło żeby ktoś jeszcze dołączył!!!! Jakieś panny dla naszych menów....chociaż koledzy też!!! A Sumka? kiedyś też Aniasorsha się deklarowała ale przepadła....

Oj dziewczyny ja bym z chęcia sie z wami spotkała, ale połowę urlopu wykorzystałam jeszce w styczniu i zostało mi na styk 2 tygodnie na 1 połowę sierpnia. Ale myślę że prędzej czy póżniej spotkamy się w większym gronie.
Pamietacie kiedyś coś takiego jak "wczasy dla matki z dzieckiem" przydałoby się nam teraz cuś takiego

Dziewczęta odświerzam wątek. Czy wypadzik dalej aktualny, bo mężuś mi dziś się pytał to kiedy na te Mazury chcesz jechać.

Basiu, to Heatherek tu najwięcej działa, ale ostatecznie wyjazd miał być od 15 sierpnia do niedzieli, chyba 19 sierpnia. Z tego co pamiętam, to wymagane będzie potwierdzenie przyjazdu, jak się termin trochę zbliży.
Super, jeśli będziecie mogli jechać!:-)

Basia - ale fajnie!!!! Przyda się naszym łobuzom jakaś panna na złagodzenie obyczajów :):):)
A wiecie co mi się jeszcze marzy - że Karol zobaczy jak Mati i Wojciach siędzą na nocniku i sam też zapragnie, no chyba że zechciałby zapragnąć jeszcze wcześniej...co prawda to nie na temat - ale skubaniec dobrze wie kiedy robi kupę bo dziś jak go rano spytałąm czy jest kupa to złapał się za pieluchę i powiedział " iśt" ale na nocniku skubaniec nie chce siedzieć...

Ja ma w planach dojechanie chociaż na 2 dni, bo plaunujemy spędić urlop od 6 do 19 sierpnia nad morzem i wracając chciałabym do was zawitac

reklama
Do góry