reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zjazd czerwcówek

- heatherek (Ania, Marcin i Mateusz) - 3 osoby
- baśka (Magda, Paweł, Karolek)- 3 osoby
- mamoot (Monika, Marcin, Wojtek) - 3 osoby
- sylwia i wojtuś (Sylwia, Michał, Wojtek) - 3 osoby

reklama
a nie ma żadnych szans Kasiu żebyście pojechali? Jak to daleko od Was? Bez Kasi i Mikiego????

Basia, no daleko, daleko... Do Warszawy mamy 300km, a jeszcze trzeba jechać dalej. Poza tym nie mam pojęcia jak będzie z urlopem męża w tym czasie. Widzę, że Sylwia się wybiera, a Ona ma równie daleko jak my :zawstydzona/y:
Jak to mówił mój kolega - nigdy nie mów nigdy;-)

my tak jak pisałam bierzemy urlop w lipcu- wiec tak szybko w sierpniu wolnego znowu nie dostaniemy- a gdyby pomysleć tylko o weekendzie to niestety za daleko.

My też raczej odpadamy, bo mamy urlop w 1 połowie sierpnia a ja mam w tym roku tylko 2 tygodnie:baffled:

reklama
Laski Kochane, to napiszcie propozycje terminow, jakie Wam pasuja - ale konkretne.
Ja proponuje weekend z powodow takich, jak Sumka - zeby nie brac duzo urlopu, a czas wykorzystac maksymalnie.
Dlatego sugerowalam okolice 15 sierpnia - tak, zeby w to wlaczyc wolny dzien. Ale oczywiscie jestem otwarta na propozycje. Chodzi tylko o to, zeby - jak bede dzwonic - pytac o miejsca juz na konkretny termin.

1. Rozumiem, ze ta Banda ;)
- heatherek (Ania, Marcin i Mateusz) - 3 osoby
- baśka (Magda, Paweł, Karolek)- 3 osoby
- mamoot (Monika, Marcin, Wojtek) - 3 osoby
- sylwia i wojtuś (Sylwia, Michał, Wojtek) - 3 osoby

na termin sierpniowy jak najbardziej, a Reszta Szanowna?? ;)

2. Kasiaaaaa, no nie rob nam tego, musicie byc ;) Daj jakas propozycje miejsca, zebys miala blizej. Pomyslimy!!

Do góry