reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
łał!
Takiej relacji na żywo to jeszcze nie było!:-D

Mam nadzieję, że dzieciątko już na świecie - niektórym to szybko idzie ;-)
U mnie od odejścia wód do pojawienia się Nadii minęło 27 godzin:baffled:

Dziewczyny,wieści zero. :-( :-( :-(

Dori dopiero przed chwilką włączyła telefon,więc może zaraz coś napisze. :-) Pewnie nie może nacieszyć się Brunem i czasu jej brakuje. :-p ;-)

Ooo masakra! Sms od Dori...

"Bruno ma nas w nosie. Skurcze co 2 min po zastrzyku rozjechały się do takich co kwadrans. Mój gino chciałby mnie już kroić,reszta daje mi jeszcze czas."

Jak to czas? Masakra,co za koszmar! :wściekła/y: Przecież oni się męczą... :-( :baffled:

Ooo masakra! Sms od Dori...

"Bruno ma nas w nosie. Skurcze co 2 min po zastrzyku rozjechały się do takich co kwadrans. Mój gino chciałby mnie już kroić,reszta daje mi jeszcze czas."

Jak to czas? Masakra,co za koszmar! :wściekła/y: Przecież oni się męczą... :-( :baffled:

ehhh trafiła na lekarzy ....:angry::angry::angry::angry::angry:
ja rodziłam u nas tylko raz i następnego razu na pewno w naszym szpitalu nie będzie !!!!!!

reklama
Do góry