reklama
mysiak
Fanka BB :)
nio ciszzaa jak makiem zasiał
Minesota
Fan(ka)
Agutka - pobudka
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dziewczyny,wieści zero. :-( :-( :-(
Dori dopiero przed chwilką włączyła telefon,więc może zaraz coś napisze. :-) Pewnie nie może nacieszyć się Brunem i czasu jej brakuje. ;-)
Dori dopiero przed chwilką włączyła telefon,więc może zaraz coś napisze. :-) Pewnie nie może nacieszyć się Brunem i czasu jej brakuje. ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ooo masakra! Sms od Dori...
"Bruno ma nas w nosie. Skurcze co 2 min po zastrzyku rozjechały się do takich co kwadrans. Mój gino chciałby mnie już kroić,reszta daje mi jeszcze czas."
Jak to czas? Masakra,co za koszmar! Przecież oni się męczą... :-(
"Bruno ma nas w nosie. Skurcze co 2 min po zastrzyku rozjechały się do takich co kwadrans. Mój gino chciałby mnie już kroić,reszta daje mi jeszcze czas."
Ooo masakra! Sms od Dori...
ehhh trafiła na lekarzy ....
ja rodziłam u nas tylko raz i następnego razu na pewno w naszym szpitalu nie będzie !!!!!!
reklama
WerEla
Fan(ka)
No relacja pierwsza klasa:-)
Kurcze to się pomęczą trochę, ale Dori bardzo nie chce cesarki, więc pewnie sama woli jeszcze poczekać.
Kurcze to się pomęczą trochę, ale Dori bardzo nie chce cesarki, więc pewnie sama woli jeszcze poczekać.