reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Muszę się poskarżyć:
zaczęły mi wypadać włosy:-(
I co ja zrobię? Jestem do nich bardzo przywiązana, nie wyobrażam sobie, żebym np ścięła je na krótko...:unsure::unsure::unsure::sad:+
Czy Wy też przechodziłyście takie rzeczy, po ciąży lub przy karmieniu piersią? Mi zaczęły wypadać po 3,5 miesiąca od urodzenia dziecka

reklama
Hej na otwartym! :-) Uf. :-p ;-)

Co do wypadania włosów,to już są takie uroki ciążowe,że wypadają albo w niej,albo po niej - nagła zmiana hormonalna tak na to wszystko działa. ;-)
Mi też 3 miesiące po ciąży sporo ich wyleciało,ale ja mam taaaaaaak dużo włosów,że nic mi tam nie zaszkodziło,że ich trochę ubyło (ŁaŁ,jakie rymy! :laugh2:). ;-)

Idę na zamknięty zobaczyć,co żeście tam naskrobały. :cool2:

ja nie wiem jak wytłumaczyc dojazd, bo aż tak tych okolic nie znam, dotarliśmy dzięki nawigacji.
Mam prośbe- sklepy, komisy z rzeczami dla dzieci w Zielonej Górze i okolicach.

reklama
Do góry