reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
ppatqa, Kaska19 - dzień dobry dziewczyny!
życzę miłych wrażeń na 4 d i na pewno takie będą! super pamiątka. Kaska - 4d różni się od 3d, bo jest "kolorowe" i z zapisem w czasie rzeczywistym, tylko Herbich ma sprzęt w ZG, ale moim zdaniem warto wydać te 200 zł., ja przynajmniej nie żałuję.

Pewnie będę rodzić w ZG...

skoro pan bartkiewicz polecil mi herbicha i poweidzial ze robi dobrze to znaczy ze robi dobrze:) raz sie jest w pierwszej ciazy:) chyba warto dac te dwie stowki i zobaczyc czy wszystko gra:D:):) wielkie dzieki za wiadomosci:) czy zamierzacie isc do szkoly rodzenia??? co mysllicie o szkolach w zg??:>

Hej ja chodziłam do szkoły rodzenia w Zielonej Górze - przyznaje się - podobało mi się :-) ale jak rodziłam pozapominałam jak mam oddychać - pamietałam jedno - że mam sie słuchać :-D

Coraz więcej Mam się pojawia z okolic:-) , i robi się ciekawiej - super.
Tylko później jak pojawią się dzieciaczki to jakoś czasu brakuje na pisanie:-D

a moglaby ktoras z Was wytlumaczyc mi gdzie jest ulica akademicka ijak dotrzec do gabinetu hericha?? bo zielonego pojecia nie mam.......moze w necie znajde mapkę:p

reklama
Do góry