reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
ppatqa, Kaska19 - dzień dobry dziewczyny!
życzę miłych wrażeń na 4 d i na pewno takie będą! super pamiątka. Kaska - 4d różni się od 3d, bo jest "kolorowe" i z zapisem w czasie rzeczywistym, tylko Herbich ma sprzęt w ZG, ale moim zdaniem warto wydać te 200 zł., ja przynajmniej nie żałuję.

Pewnie będę rodzić w ZG...

skoro pan bartkiewicz polecil mi herbicha i poweidzial ze robi dobrze to znaczy ze robi dobrze:) raz sie jest w pierwszej ciazy:) chyba warto dac te dwie stowki i zobaczyc czy wszystko gra:D:):) wielkie dzieki za wiadomosci:) czy zamierzacie isc do szkoly rodzenia??? co mysllicie o szkolach w zg??:>

Hej ja chodziłam do szkoły rodzenia w Zielonej Górze - przyznaje się - podobało mi się :-) ale jak rodziłam pozapominałam jak mam oddychać - pamietałam jedno - że mam sie słuchać :-D

Coraz więcej Mam się pojawia z okolic:-) , i robi się ciekawiej - super.
Tylko później jak pojawią się dzieciaczki to jakoś czasu brakuje na pisanie:-D

a moglaby ktoras z Was wytlumaczyc mi gdzie jest ulica akademicka ijak dotrzec do gabinetu hericha?? bo zielonego pojecia nie mam.......moze w necie znajde mapkę:p

reklama
Do góry