reklama
SylwiaZG
Fanka BB :)
ppatqa, Kaska19 - dzień dobry dziewczyny!
życzę miłych wrażeń na 4 d i na pewno takie będą! super pamiątka. Kaska - 4d różni się od 3d, bo jest "kolorowe" i z zapisem w czasie rzeczywistym, tylko Herbich ma sprzęt w ZG, ale moim zdaniem warto wydać te 200 zł., ja przynajmniej nie żałuję.
Pewnie będę rodzić w ZG...
życzę miłych wrażeń na 4 d i na pewno takie będą! super pamiątka. Kaska - 4d różni się od 3d, bo jest "kolorowe" i z zapisem w czasie rzeczywistym, tylko Herbich ma sprzęt w ZG, ale moim zdaniem warto wydać te 200 zł., ja przynajmniej nie żałuję.
Pewnie będę rodzić w ZG...
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
skoro pan bartkiewicz polecil mi herbicha i poweidzial ze robi dobrze to znaczy ze robi dobrze raz sie jest w pierwszej ciazy chyba warto dac te dwie stowki i zobaczyc czy wszystko gra wielkie dzieki za wiadomosci czy zamierzacie isc do szkoly rodzenia??? co mysllicie o szkolach w zg??:>
Minesota
Fan(ka)
Hej ja chodziłam do szkoły rodzenia w Zielonej Górze - przyznaje się - podobało mi się :-) ale jak rodziłam pozapominałam jak mam oddychać - pamietałam jedno - że mam sie słuchać
o tu na tym wątku jest napisane
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,7723.120.html
to strona główna
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
a moglaby ktoras z Was wytlumaczyc mi gdzie jest ulica akademicka ijak dotrzec do gabinetu hericha?? bo zielonego pojecia nie mam.......moze w necie znajde mapkę
reklama