reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
jak to nimrodel???
:( a jak tak sie ciesze ze jednak nie ma jejek....
czyli ze moga jeszcze wyrosnac??:p:p:p:-):-D ale jaja ze tak powiem
fifolek tez moze byc:D jak dal mnie ale moj W.i cala jego familia licza na dziurke:p:p

no tak jasne ze tak:D to w koncu bedzie moja corusia albo moj synuś!! MÓJ
bede kochac jak swoje:):):):*:* hihih zaraz dzwonie do herbicha umowic sie na 4d a co mi tam! raz sie ma pierwsze dziecko warto je obejrzec jak najszybciej ;-):-):rofl2:
i zeby wyniki sie poprawily...to bedzie luzz...:>

no tak jasne ze tak:D to w koncu bedzie moja corusia albo moj synuś!! MÓJ
bede kochac jak swoje:):):):*:* hihih zaraz dzwonie do herbicha umowic sie na 4d a co mi tam! raz sie ma pierwsze dziecko warto je obejrzec jak najszybciej ;-):-):rofl2:
i zeby wyniki sie poprawily...to bedzie luzz...:>

I jak Kasia? udało się na najbliższy piątek?
A co dostałaś, żeby wyniki się poprawiły?

Dori79
- jak nogi? Dzisiaj lepsza pogoda, mniej puchną?
A Ty teraz chodzisz do szkoły rodzenia? tej przy szpitalu?

tardyferon fol------ czyli żelazo na anemię poza tym gynalgin na moją niekonczoca sie i nawracajaca grzybice( zastanawiem sie czy nie nalezalby leczyc rownoczesnie mojego faceta??----moze to ona mnie zaraza----przeciez u facetow najczesciej nie ma objawow)---ale nie wiem nie znam sie w kazdym razie ta nie moge sie pozbyc tej paskudnej infekcji:( .kazal brac witaminy i tyle.......cisnienie troche podwyzszone ale nie puchna mi nogi ani nic takiego wiec trzeba zrobic nastepne badanie i wtedy zobaczymy.....
a na wizyte sie jeszcze nie zapisaalm ,zajete bylo caly czas a potem nikt nie obbieral...
zapisze sie w koncu w poniedzialek :)
a co to jest OM????
pozdrawimy ----ja i kornelia(czuje sie to jednak kornelia a nie antek):p:happy:

Kaśka - trzymam kciuki! Myślę, że gdyby leczenie powinno obejmować także faceta, to by B. zaproponował... idźcie najlepiej razem na następną wizytę, to może przy okazji porozmawiacie.
OM - to termin ostatniej miesiączki używany do wyliczenia orientacyjnego dnia porodu:) Chociaż lepiej liczyć 266 dni od dnia zapłodnienia (jeśli się zna oczywiście), bo wiadomo, że cykle różnej długości, opóźnienia w jajeczkowaniu, itp. ;)

Hej - u mnie te 266 się nie sprawdzilo :p

Tardyferon - też brałam - uważaj na zaparcia :-( bo potem hemoroidy i nie zaleczysz - a tak ogólnie to powodzenia :-D i jak przypadkiem 21 października to na moje imieniny :-D

SylwiaZG - a Ty jak ?? Bo podczytuje sierpień - i się przerazilam :-(

reklama
Do góry