reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
jak to nimrodel???
:( a jak tak sie ciesze ze jednak nie ma jejek....
czyli ze moga jeszcze wyrosnac??:p:p:p:-):-D ale jaja ze tak powiem
fifolek tez moze byc:D jak dal mnie ale moj W.i cala jego familia licza na dziurke:p:p

no tak jasne ze tak:D to w koncu bedzie moja corusia albo moj synuś!! MÓJ
bede kochac jak swoje:):):):*:* hihih zaraz dzwonie do herbicha umowic sie na 4d a co mi tam! raz sie ma pierwsze dziecko warto je obejrzec jak najszybciej ;-):-):rofl2:
i zeby wyniki sie poprawily...to bedzie luzz...:>

no tak jasne ze tak:D to w koncu bedzie moja corusia albo moj synuś!! MÓJ
bede kochac jak swoje:):):):*:* hihih zaraz dzwonie do herbicha umowic sie na 4d a co mi tam! raz sie ma pierwsze dziecko warto je obejrzec jak najszybciej ;-):-):rofl2:
i zeby wyniki sie poprawily...to bedzie luzz...:>

I jak Kasia? udało się na najbliższy piątek?
A co dostałaś, żeby wyniki się poprawiły?

Dori79
- jak nogi? Dzisiaj lepsza pogoda, mniej puchną?
A Ty teraz chodzisz do szkoły rodzenia? tej przy szpitalu?

tardyferon fol------ czyli żelazo na anemię poza tym gynalgin na moją niekonczoca sie i nawracajaca grzybice( zastanawiem sie czy nie nalezalby leczyc rownoczesnie mojego faceta??----moze to ona mnie zaraza----przeciez u facetow najczesciej nie ma objawow)---ale nie wiem nie znam sie w kazdym razie ta nie moge sie pozbyc tej paskudnej infekcji:( .kazal brac witaminy i tyle.......cisnienie troche podwyzszone ale nie puchna mi nogi ani nic takiego wiec trzeba zrobic nastepne badanie i wtedy zobaczymy.....
a na wizyte sie jeszcze nie zapisaalm ,zajete bylo caly czas a potem nikt nie obbieral...
zapisze sie w koncu w poniedzialek :)
a co to jest OM????
pozdrawimy ----ja i kornelia(czuje sie to jednak kornelia a nie antek):p:happy:

Kaśka - trzymam kciuki! Myślę, że gdyby leczenie powinno obejmować także faceta, to by B. zaproponował... idźcie najlepiej razem na następną wizytę, to może przy okazji porozmawiacie.
OM - to termin ostatniej miesiączki używany do wyliczenia orientacyjnego dnia porodu:) Chociaż lepiej liczyć 266 dni od dnia zapłodnienia (jeśli się zna oczywiście), bo wiadomo, że cykle różnej długości, opóźnienia w jajeczkowaniu, itp. ;)

Hej - u mnie te 266 się nie sprawdzilo :p

Tardyferon - też brałam - uważaj na zaparcia :-( bo potem hemoroidy i nie zaleczysz - a tak ogólnie to powodzenia :-D i jak przypadkiem 21 października to na moje imieniny :-D

SylwiaZG - a Ty jak ?? Bo podczytuje sierpień - i się przerazilam :-(

reklama
Do góry