reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
czesc dziewczyny:) chce isc na usg 4d ale nie chce isc do herbicha jednak....slyszalm ze ktos jeszcze w zg ma taki sprzet jakis mlody lekarz.....czy ktoras wie kto to moze byc i gdzeie przyjmuje??
bylam dzis na usg i nie chcial mi powiedziec plci ale tak go zakrecilam ze powiedzial ze nie widac jajek wiec wydaje mu sie ze dziewuszka:) tak sie ciesze! i wszytsko z nia ok
a z drugiej strony wyniki strzaszne
grzyb
bialkomocz
anemia
masakra...:(dostalam jakies tabsy oby pomoglo....

czesc dziewczyny:) chce isc na usg 4d ale nie chce isc do herbicha jednak....slyszalm ze ktos jeszcze w zg ma taki sprzet jakis mlody lekarz.....czy ktoras wie kto to moze byc i gdzeie przyjmuje??
bylam dzis na usg i nie chcial mi powiedziec plci ale tak go zakrecilam ze powiedzial ze nie widac jajek wiec wydaje mu sie ze dziewuszka:) tak sie ciesze! i wszytsko z nia ok
a z drugiej strony wyniki strzaszne
grzyb
bialkomocz
anemia
masakra...:(dostalam jakies tabsy oby pomoglo....
Kasiu - a normalnie do jakiego lekarza chodzisz??

I dużo zdrówka :-)

Kasiu - wiem, że Laber przymierzał się do zakupu 4d, jak się zapisywałam w lutym, to miał tylko 3d, którego zapis wizualnie nie różni się od 2d - moja koleżanka była rozczarowana , no ale właśnie miał kupić sobie 4d, może rzeczywiście już ma.
A dlaczego nie chcesz do Herbicha? Ja bardzo miło wspominam wizytę.

O ile pamiętam, to też chodzisz do Bartkiewicza, taaak? On jest ostrożny z określaniem płci, ten sprzęt w Aldemedzie jest słaby, pewnie dlatego - da sie pomierzyć główkę, kość udową, a poza tym niewiele widać... u mnie na USG u Bartkiewicza wychodzi termin 10-12 dni późniejszy niż z OM, a na precyzyjnym pomiarze 4d wyszło niemal idealnie - 1-2 dni różnicy w stosunku do terminu. Mimo kiepskiego sprzętu ufam Bartkiewiczowi i uważam, że to dobry lekarz (chodzę do niego z 7-8 lat). Wierzę, że wyciągnie Cię z tych kiepskich wyników! Powodzenia!

w koncu jakas bratnia dusza:) (jesli chodzi o opinie o bartkiewiczu) weszlam wczoraj na jakies forum gddzie byly opinie i nim i bylam w szoku!!! niemal wszytskie babki odradzaly go mowiac ze jest do niczego ze cham i gbur i ze sie nie zna na tym co robi i ze zle traktuje pacjetki z gory
a przeciez to super lekarz-rzeczywiscie usg jest do niczego bo korzystaja z niego lekarze inneych speccjalnosci ale bartkiewicz co ma zobaczyc to zobaczy...
tak bylam na wizycie wczoraj i pomierzyl glowe i udo wlasnie.dostalam zdjecia ale nic na nich nie widze;( dlatego chcialm isc na usg 4d.
ok w takim razie pojde do herbicha:)mam nadziejr ze zdaze do 25 tygodnnia bo potem ponoc kiepsko widac:) dzieki za odpowiedz!
doktor bartkiewicz gora!!!! :)czuje sie u niego jak ksiezniczka:)

nie wiem jak bartkiewicz prowadzi ciaze, ale w zg chyba nie ma lepszego ginekologa jesli chodzi o profilaktyke raka piersi. z reszta chyba dostal za to nagrode od Twojego Stylu.

Hej
Kasia - to tak zawsze jest :-) To samo mam jak mówię że rodzilam w Zielonej - od razu się pytają czemu :-) i opinie czasem są przerażające - a ja nie mogę narzekać :-)

reklama
Do góry