reklama
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
czesc dziewczyny chce isc na usg 4d ale nie chce isc do herbicha jednak....slyszalm ze ktos jeszcze w zg ma taki sprzet jakis mlody lekarz.....czy ktoras wie kto to moze byc i gdzeie przyjmuje??
bylam dzis na usg i nie chcial mi powiedziec plci ale tak go zakrecilam ze powiedzial ze nie widac jajek wiec wydaje mu sie ze dziewuszka tak sie ciesze! i wszytsko z nia ok
a z drugiej strony wyniki strzaszne
grzyb
bialkomocz
anemia
masakra...dostalam jakies tabsy oby pomoglo....
bylam dzis na usg i nie chcial mi powiedziec plci ale tak go zakrecilam ze powiedzial ze nie widac jajek wiec wydaje mu sie ze dziewuszka tak sie ciesze! i wszytsko z nia ok
grzyb
bialkomocz
anemia
Minesota
Fan(ka)
Kasiu - a normalnie do jakiego lekarza chodzisz??czesc dziewczyny chce isc na usg 4d ale nie chce isc do herbicha jednak....slyszalm ze ktos jeszcze w zg ma taki sprzet jakis mlody lekarz.....czy ktoras wie kto to moze byc i gdzeie przyjmuje??
grzyb
bialkomocz
anemia
I dużo zdrówka :-)
SylwiaZG
Fanka BB :)
Kasiu - wiem, że Laber przymierzał się do zakupu 4d, jak się zapisywałam w lutym, to miał tylko 3d, którego zapis wizualnie nie różni się od 2d - moja koleżanka była rozczarowana , no ale właśnie miał kupić sobie 4d, może rzeczywiście już ma.
A dlaczego nie chcesz do Herbicha? Ja bardzo miło wspominam wizytę.
O ile pamiętam, to też chodzisz do Bartkiewicza, taaak? On jest ostrożny z określaniem płci, ten sprzęt w Aldemedzie jest słaby, pewnie dlatego - da sie pomierzyć główkę, kość udową, a poza tym niewiele widać... u mnie na USG u Bartkiewicza wychodzi termin 10-12 dni późniejszy niż z OM, a na precyzyjnym pomiarze 4d wyszło niemal idealnie - 1-2 dni różnicy w stosunku do terminu. Mimo kiepskiego sprzętu ufam Bartkiewiczowi i uważam, że to dobry lekarz (chodzę do niego z 7-8 lat). Wierzę, że wyciągnie Cię z tych kiepskich wyników! Powodzenia!
A dlaczego nie chcesz do Herbicha? Ja bardzo miło wspominam wizytę.
O ile pamiętam, to też chodzisz do Bartkiewicza, taaak? On jest ostrożny z określaniem płci, ten sprzęt w Aldemedzie jest słaby, pewnie dlatego - da sie pomierzyć główkę, kość udową, a poza tym niewiele widać... u mnie na USG u Bartkiewicza wychodzi termin 10-12 dni późniejszy niż z OM, a na precyzyjnym pomiarze 4d wyszło niemal idealnie - 1-2 dni różnicy w stosunku do terminu. Mimo kiepskiego sprzętu ufam Bartkiewiczowi i uważam, że to dobry lekarz (chodzę do niego z 7-8 lat). Wierzę, że wyciągnie Cię z tych kiepskich wyników! Powodzenia!
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
w koncu jakas bratnia dusza (jesli chodzi o opinie o bartkiewiczu) weszlam wczoraj na jakies forum gddzie byly opinie i nim i bylam w szoku!!! niemal wszytskie babki odradzaly go mowiac ze jest do niczego ze cham i gbur i ze sie nie zna na tym co robi i ze zle traktuje pacjetki z gory
a przeciez to super lekarz-rzeczywiscie usg jest do niczego bo korzystaja z niego lekarze inneych speccjalnosci ale bartkiewicz co ma zobaczyc to zobaczy...
tak bylam na wizycie wczoraj i pomierzyl glowe i udo wlasnie.dostalam zdjecia ale nic na nich nie widze;( dlatego chcialm isc na usg 4d.
ok w takim razie pojde do herbichamam nadziejr ze zdaze do 25 tygodnnia bo potem ponoc kiepsko widac dzieki za odpowiedz!
doktor bartkiewicz gora!!!! czuje sie u niego jak ksiezniczka
a przeciez to super lekarz-rzeczywiscie usg jest do niczego bo korzystaja z niego lekarze inneych speccjalnosci ale bartkiewicz co ma zobaczyc to zobaczy...
tak bylam na wizycie wczoraj i pomierzyl glowe i udo wlasnie.dostalam zdjecia ale nic na nich nie widze;( dlatego chcialm isc na usg 4d.
ok w takim razie pojde do herbichamam nadziejr ze zdaze do 25 tygodnnia bo potem ponoc kiepsko widac dzieki za odpowiedz!
doktor bartkiewicz gora!!!! czuje sie u niego jak ksiezniczka
Minesota
Fan(ka)
Hej
Kasia - to tak zawsze jest :-) To samo mam jak mówię że rodzilam w Zielonej - od razu się pytają czemu :-) i opinie czasem są przerażające - a ja nie mogę narzekać :-)
Kasia - to tak zawsze jest :-) To samo mam jak mówię że rodzilam w Zielonej - od razu się pytają czemu :-) i opinie czasem są przerażające - a ja nie mogę narzekać :-)
reklama
Minesota
Fan(ka)