reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

dzień dobry :) ale na dworze zimnooooo :-( a do koleżanki muszę iść bo coś podupadła na zdrowiu :baffled:

wiecie co ?? chcę dla dzieci małego psiaka przygarnąć :rofl2: może macie znajomych co mają do oddania :biggrin2: myślę też o naszym schronisku żeby z tamtąd wziąść :laugh2:

już nie mogę się doczekać .... :tak::tak::tak::tak:

reklama
Dzieki Lilus za uznanie hihihi ,a je zastanawiałm sie gdzie o tym Belfascie czytałaś :-D a tobie chodziło ze piszę o funtach .
Belfast to stolica Irlandi Północnej ,duze miasto ,ale bardzo przyjemne .:tak::-)

Uczysz sie Lilka jezyka?,to dziwne nie móc sie dogadac nie?Ja rozumiem duzo ,tylko czasem blokada mi się włącza ,ale jak trzeba to załatwiam sprawy jakis tam potrzebne...od wrzesnia chce iśc na kurs angielskiego,do pracy narazie mi niespieszno ....hihihi niech mąż popracuje na nas troche ,ale powaznie ,to narazie wazniejsza jest Emilka zeby jej było w miare najmniej stresowo ,

Hej no My Kinka jesteśmy - reszta pewnie na grillu z położnymi :-D

U nas alergia u M się odezwała - mały kiepsko znosi upały - więc siedzimy w domku:-(

Pozdrawiam :-D

No wlasnie zimno zle, za goraco zle...

Ja malej rozlozylam baseniki i troche sie moczy w wodzie...ale bardziej to wrzuca tam co popadnie:-).
Jeszcze troche a poloze ja spac i przy okazji troche odpoczne.

reklama
bardzoooo gorącooooo

byliśmu w przedszkolu na dniu sportu ...ale po 2 godzinkach uciekliśmy bo nie szło w tym upale siedzieć :no:

pod wieczór pójdziemy na spacer na cmentarz Kurmankowi świeczkę zapalić - wczoraj minęło 4 lata jak nie żyje :(

Do góry