reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

gdzie wy sie tak umawiacie co??:-)
fajnie wam:-)

u mnie tesciowa pojechala
rozpuscila mi Hanie,dzieciak przez cale dwa dni wyl bo chce byc noszony
ale od wczoraj wrocila juz do mnie moja Hanusia:-) grzeczne dzieciatko:-)
alleluja ze tesciowa wyjechala
ale temat tesciowa to bajka,napisze innym razem

teraz ide na spacerek z bomblami
u nas znowu snieg spadl...ech mam go juz dosc
ja chce wiosne!!!!!

reklama
Lilus,a u Nas slonko slicznie swieci,ze az sie ciesza Mamuski i Dzieci! :-p :-D :tak: Wracaj do PL! :cool2: :-D I na spotkano Nasze sie przynajmniej zalapiesz. :-D :tak:

Kinka,napisala,ze 12. :-) Wiec,skoro jest przewaga tej godziny,to ok. :tak: Oglaszam wszem i wobec!

SPOTKANIE ZIELONOGORSKIEGO BB:
SOBOTA,9. LUTEGO 2008r. - GODZINA 12:00
SALKA ZABAW "TUP TUP" - DOM HANDLOWY!
OBECNOSC OBOWIAZKOWA!!!

A tak poza tym,to bedzie dzien,w ktorym Moja Zuzia skonczy 17 miesiecy! :szok: :-D :cool2:

Jeszcze napisze do
Wesolutkiej. :-)

wow zazdroszcze spotkanka
jak pojade do PL to zrobicie kolejne co??? plisss:sorry2:

a ja siedze w domu....tak zaczelo sypac ze hej.....czekam,moze przestanie az tak mocno:baffled:

Mysza hihihiii uwierz ze jak od listopada mialabys bialo za oknami to bys miala juz dosc:-D:-D

Chyba nee:-D choć pewnie masz rację:-D ja póki co się cieszę że śnieg czeka aż urodzę:-D

Chciałam śnieg na ślub - braliśmy w grudniu - też nie spadł:-D

Śnieg mnie poprostu nie lubi :-D może przyjedę do ciebnie - w 5 minut już go nie będzie:-D

w zasadzie Mysza to ja cie rozumiem
ja dopiero teraz zaczynam ''przejadac sie'' tym sniegiem
a tak to starsznie mnie cieszyl i cieszy....bo w Polsce takiego sniegu nie pamietam:-)
tzn.sniegu po kolana a nawet za hihihii

dzisiaj pozjezdzalam sobie z wysokiej gorki na sankach hahaaa:-D:-D

hej hej
no i w końcu udało mi się wpaść na pogaduchy i nawet nadrobić troche czytanie :)

fajnie że spotkanko na tapecie, ja sie piszę jak najbardziej - Agutka moze się umówimy już gdzieś tu koło nas i razem pójdziemy?

Dziewczyny Wy tu o śniegu a ja już sie cieszę że wiosna idzie taka piękna pogda, że nawet spacerki coraz dłuższe sobie robimy z Piotrusiem np. dziś zawędrowaliśmy koło amfiteatru i wróciliśmy też pieszo :)

Mysza - to już tuż tuż? ale ten czas leci...?

Pluszczaku,ale my juz jestesmy umowione. :-p Hihihi. :-D W koncu odbedziemy razem jakis spacerek. :cool2: :-) W ogole to musimy sie komorkowymi nr wymienic,to moze czesciej bedziemy mogly sie widywac,a nie tylk przez przypadek. :-p

Lilus,spotkanko po Twoim powrocie do PL masz zagwarantowane. :tak: Takie powitalne. :-)

Acha,
Wesolutka napisala,ze,niestety nie bedzie jej w ZG na weekend...

reklama
Agutka dzięki za info na temat spotkania:-) Akurat dzisiaj nawiedziła nas szefowa a że byłam sama z nią to nie bardzo mogłam klikać. Zresztą to początki w mojej pracy więc nie mogę się narażać:-D
Kurcze szkoda ze to taka godzina bo moje dziecie chodzi spać między 11 a 12:-(
Zobaczę, jak nie będzie bardzo senna to wyciągnę ją z domu. Agutka naspisz mi numer kom na gg to gdybym miała nie przyjść to napiszę sms-ka;-)
Moje dziecko chyba najstarsze będzie:cool2: Kurka szkoda bo ona woli starsze dzieci, ale może będzie się opiekowała maluchami:-)
Kinka sorki ze nie napisałam na priv ale jakoś czasu miałam mało. jak się w sobotę spotkamy to wszystko ci powiem co mam ciekawego;-)

Do góry