reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
hehehe... nawet mi na mysl nieprzyszlo wymiganie sie ;)
jeszcze jedno pytanie orientacyjne..... sala zabaw- dom handlowy?!?!?! gdzie to ;) heh... chyba dawno niebywalam w zielonej gorze, ze sie nie orientuje ;)...
naprowadzi mnie ktos na wlasciwy trop ? :tak:

Za grafitem duzy budynek z bankiem i sklepem z AGD - > po schodkach na góre:-) ja wybiore winde:-Di tam po prawej stronie jest sklep zabawka a po lewej kawiarnia a na wprost jakas odziez:-)

hehehehe domyslam sie ;)... ja poki moge, to wybieram przewaznie schody, dluzsze spacery i tym podobne... tesknie za silownia, jazda na roweze i wieloma innymi, choc musze przyznac ze z czasem nauczylam sie chyba leniuchowac i wykorzystywac troche sytucje bycia w ciazy :-D tymbardziej w stosunku do mojgo narzeczonego hehe np. gdy trzeba cos pokombinowac w domu lub gdzies pojechac heheh

p.s. dzieki za wspolrzedne ;) postaram sie byc o czasie ;)))

ale fajnie że tak dużo nas ma sie stawić na sobotnim spotkanku, ale będzie wesoło :)

Mysza - trzymaj się trzymaj, a łóżeczko cudne :)

Agutka - zdjecia super, fajne takie buźki tych naszych rozrabiaków

Myyszaaa - śliczny kącik!
Ja jeszcze żadnych zakupów nie robię. Na forum sierpniówek, gdzie jestem, dziewczyny już zaawansowane:)

Życzę Wam udanych pogaduch w realu, ja zaraz śmigam sprawdzić czy w Szklarskiej jest śnieg;)

Mysza,ufff,masz szczescie,ze sie jeszcze nie rozpadlas na czesci. :-p :-D :laugh2:

Lista obecnych jutro (jak kogos ominelam,albo ktos wie,ze kogos nie bedzie,to prosze o poinformowanie mnie :cool2:):

1. Mysza i brzuch :-D
2. Pluszaczek i Piotrus :-D
3. Barszczyk i Piotrus :-D
4. Kinka i Kinga :-D
5. Issa_ZG i brzuch :-D
6. agutkaZG i Zuzia :-D
7. WerEla i Weronika :-D
8. mamaFilipa i Lidia :-D

PAMIETAJCIE O APARATACH!!! :-D :-D :-D

reklama
Do góry