reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielona Góra i okolice

Agutka tylko ze my do Polski przyjedziemy na odwiedzinki i krotkie wakacje i spowrotem hop do Norwegii
no narazie w planach nei mamy zamiaru wracac do kraju bo tu nam finansowo lepiej sie zyje i szybciej sie czegos dorobimy niz w kraju....niestety

szkoda ze Polskie realia sa takie odpychajace...jak sobie przypomne moja ostatnia niewolnicza prace po 240h na miesiac i lekko ponad 800zl to mi az slabo :baffled::baffled:

tutaj nawet jak sie jest robolem to sie dostaje przyzwoita pensyjke i mozna zyc na luzie...

rozpisalam sie z lekka:happy2:

teraz mysle nad wklejeniem fotek moich maluczkich

reklama
WerEla,no wlasnie Moja Zuzia chodzi spac miedzy 10 a 11,wiec ta 12 to u Nas tez taka troche niebardzo. :-( Ale pewnie,jak zobaczy dzieci,to sie rozbudzi,hehe. ;-) Damy rade,przychodzcie! :-) No i juz na gg wysylam Ci numerek. :-)

Lilus,a ja wlasnie mialam pisac,zebys wkleila jakies fotki dziewczynek! :-) No i moze w koncu jakas mamusiowa,co? :sorry2:
A jak bedziecie w PL nawet na chwilke,to moze jednak uda nam sie spotkac,co? :-)

obiecane zdjecia:-)
Agutkamatka na pierwszej fotce :-p:-p cala czerwona od latania miedzy kuchnia a salonem :-)
a spotkanko czemu nie
w koncu ZG nie jest wcale tak daleko od Wolsztyna ;-)

zarzuce was troszke fotkami:cool2:

Milenkowy toast imieninowy-of kors Picolo ;-)

Milci ulubieniec,sunia Gabi mojej siostry

Mili z babcia :cool2:

czas zabawy :-)

calkiem ciekawa ta mata :-D

na co sie tak patrzysz?? :-D:-D:-D

mama kazala mi sie usmiechnac... :sorry2:

hola hola to moje zabawki :happy2:

piekny usmiech mam :-)

i tym akcentem mowie dobranoc :-)

Lilus,no w koncu wstawilas Nam tu swoja szanowna buzie!!! :angry: :-D ;-) :-) Juz teraz wiem po kim Twoje corcie odziedziczyly urode! Normalnie obydwie,to cala mamusia! Slicznie wygladasz! A rumience jeszcze bardziej podkreslaja Twoja urode,o! :-) :tak: :tak: :tak:

Mili jakie ma dlugasne wloski! :szok: O ludzie slicznuda z niej! Jaka juz dorosla panna! Masakra,jak te dzieci rosna,a i jak czas ucieka... :szok: Chyba Ci pomaga w opiece nad mlodsza coreczka,co? :-)

Hania ma rozbrajajace oczka! Taaaaaakie duze! :-) :-) :-) No i calkowicie podobna do starszej siostrzyczki. :tak: I w ogole tez juz jest dlugasna! :szok: :tak: A usmiech powala na kolana. :-) Ahhh,kiedy to bylo,jak Zuzia byla taka malusia... :sorry2:

agutkowa Zuzia i Pluszaczkowy Piotrus - dzis! :-D :-) :-D

pict0001bg8.jpg

pict0004un2.jpg

Myszol,ojjj tam zaraz nielegalnym,hehehehe. :-p :-D Ale tak patrze na nich,to kurcze masakryczna roznice widac... :szok: Jednak 8 miesiecy rozbieznosci :-p w tym wieku robi swoje. ;-) Chociaz Zuzia to i tak od nawet swoich rowiesnikow jest wyzsza. :sorry: :-D
A tak w ogole,
Ulu :-p,to myslalam,ze juz rodzisz,bo Cie wczoraj ani na BB ani na GG nie widzialam. :sorry: I myslalam sobie,ze jak sie dzis nie ujawnisz,to pisze do Ciebie smska. :-)

Ja pierdziu,ale bombowa poscielka! Cudnie prezentuje sie w tym lozeczku! :tak: Ojej,az sie normalnie wzruszylam... Te oczekiwanie na maluszka,eh... :zawstydzona/y:

Mikolajku,wyskakuj z mamusinego brzuszka,bo w tym cudnym loziu brakuje tylko Ciebie! :tak: :-) Tzn. ale wyskocz dopiero po sobocie,ok? :-p Zeby ciocia agutka mogla sie nacieszyc jeszcze Twoim brzuchatym domkiem. :-)

reklama
huh... dopiero teraz dorwalam sie do internetu i komputera...odczytalam wiadomosci i....
Szczerze mnie zaskoczylo to spotkanie ;-) zastanawiam sie czy mi rowniez wypada wpasc na nie ;) (po tak dluuugiej nieobecnosci, hm ? )

;-)
pozdrawiam

Do góry