reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Agutka tylko ze my do Polski przyjedziemy na odwiedzinki i krotkie wakacje i spowrotem hop do Norwegii
no narazie w planach nei mamy zamiaru wracac do kraju bo tu nam finansowo lepiej sie zyje i szybciej sie czegos dorobimy niz w kraju....niestety

szkoda ze Polskie realia sa takie odpychajace...jak sobie przypomne moja ostatnia niewolnicza prace po 240h na miesiac i lekko ponad 800zl to mi az slabo :baffled::baffled:

tutaj nawet jak sie jest robolem to sie dostaje przyzwoita pensyjke i mozna zyc na luzie...

rozpisalam sie z lekka:happy2:

teraz mysle nad wklejeniem fotek moich maluczkich

reklama
WerEla,no wlasnie Moja Zuzia chodzi spac miedzy 10 a 11,wiec ta 12 to u Nas tez taka troche niebardzo. :-( Ale pewnie,jak zobaczy dzieci,to sie rozbudzi,hehe. ;-) Damy rade,przychodzcie! :-) No i juz na gg wysylam Ci numerek. :-)

Lilus,a ja wlasnie mialam pisac,zebys wkleila jakies fotki dziewczynek! :-) No i moze w koncu jakas mamusiowa,co? :sorry2:
A jak bedziecie w PL nawet na chwilke,to moze jednak uda nam sie spotkac,co? :-)

obiecane zdjecia:-)
Agutkamatka na pierwszej fotce :-p:-p cala czerwona od latania miedzy kuchnia a salonem :-)
a spotkanko czemu nie
w koncu ZG nie jest wcale tak daleko od Wolsztyna ;-)

zarzuce was troszke fotkami:cool2:

Milenkowy toast imieninowy-of kors Picolo ;-)

Milci ulubieniec,sunia Gabi mojej siostry

Mili z babcia :cool2:

czas zabawy :-)

calkiem ciekawa ta mata :-D

na co sie tak patrzysz?? :-D:-D:-D

mama kazala mi sie usmiechnac... :sorry2:

hola hola to moje zabawki :happy2:

piekny usmiech mam :-)

i tym akcentem mowie dobranoc :-)

Lilus,no w koncu wstawilas Nam tu swoja szanowna buzie!!! :angry: :-D ;-) :-) Juz teraz wiem po kim Twoje corcie odziedziczyly urode! Normalnie obydwie,to cala mamusia! Slicznie wygladasz! A rumience jeszcze bardziej podkreslaja Twoja urode,o! :-) :tak: :tak: :tak:

Mili jakie ma dlugasne wloski! :szok: O ludzie slicznuda z niej! Jaka juz dorosla panna! Masakra,jak te dzieci rosna,a i jak czas ucieka... :szok: Chyba Ci pomaga w opiece nad mlodsza coreczka,co? :-)

Hania ma rozbrajajace oczka! Taaaaaakie duze! :-) :-) :-) No i calkowicie podobna do starszej siostrzyczki. :tak: I w ogole tez juz jest dlugasna! :szok: :tak: A usmiech powala na kolana. :-) Ahhh,kiedy to bylo,jak Zuzia byla taka malusia... :sorry2:

agutkowa Zuzia i Pluszaczkowy Piotrus - dzis! :-D :-) :-D

pict0001bg8.jpg

pict0004un2.jpg

Myszol,ojjj tam zaraz nielegalnym,hehehehe. :-p :-D Ale tak patrze na nich,to kurcze masakryczna roznice widac... :szok: Jednak 8 miesiecy rozbieznosci :-p w tym wieku robi swoje. ;-) Chociaz Zuzia to i tak od nawet swoich rowiesnikow jest wyzsza. :sorry: :-D
A tak w ogole,
Ulu :-p,to myslalam,ze juz rodzisz,bo Cie wczoraj ani na BB ani na GG nie widzialam. :sorry: I myslalam sobie,ze jak sie dzis nie ujawnisz,to pisze do Ciebie smska. :-)

Ja pierdziu,ale bombowa poscielka! Cudnie prezentuje sie w tym lozeczku! :tak: Ojej,az sie normalnie wzruszylam... Te oczekiwanie na maluszka,eh... :zawstydzona/y:

Mikolajku,wyskakuj z mamusinego brzuszka,bo w tym cudnym loziu brakuje tylko Ciebie! :tak: :-) Tzn. ale wyskocz dopiero po sobocie,ok? :-p Zeby ciocia agutka mogla sie nacieszyc jeszcze Twoim brzuchatym domkiem. :-)

reklama
huh... dopiero teraz dorwalam sie do internetu i komputera...odczytalam wiadomosci i....
Szczerze mnie zaskoczylo to spotkanie ;-) zastanawiam sie czy mi rowniez wypada wpasc na nie ;) (po tak dluuugiej nieobecnosci, hm ? )

;-)
pozdrawiam

Do góry