reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Agutka już wiem ty się tych Myszy boisz:-D

Cytat z BabyBoom: Przesądy w ciąży

Ale nie łam się, jest też dobra wiadomość. Otóż kiedy jesteś w ciąży ;-)
• nikt nie powinien ci niczego odmawiać, bowiem w domu zalęgną mu się myszy - więc wykorzystuj czas – a nuż trafisz na kogoś, kto w ten przesąd wierzy?h

Ok,wiec ja mam taka propozycje. :-)

Dzwonila do mnie
Kinka i mowi,ze moznaby zorganizowac spotkanko za tydzien jakos na weekend. :-D A Mycha wpadla na pomysl,zeby to zrobic w domu handlowym w tej malej salce zabaw. :-D

Co Wy na to? :-D

Hej dziewczyny!

Kto robi w ZG USG 3d/4d? Nagrywają zdjęcia, filmiki? Ile kosztuje takie badanie?
Ja jeszcze mam trochę czasu, ale koleżanka przyjeżdża do Polski 16.02, będzie w 28 tyg. i chciałaby zrobić. Ja pewnie też koło 20 tyg. się zdecyduję. Byłyście na takim USG? Jakie wrażenia?

Hej dziewczyny!

Kto robi w ZG USG 3d/4d? Nagrywają zdjęcia, filmiki? Ile kosztuje takie badanie?
Ja jeszcze mam trochę czasu, ale koleżanka przyjeżdża do Polski 16.02, będzie w 28 tyg. i chciałaby zrobić. Ja pewnie też koło 20 tyg. się zdecyduję. Byłyście na takim USG? Jakie wrażenia?

Sylwia,ja robilam takie usg u Labera (przyjmuje u mnie na osiedlu :cool2:). :-) Nagral mi plytke ze zdjeciami i filmikami,no i zaplacilam 150zl. :tak: :-D Tyle,ze to bylo w czerwcu 2006. :-p :-)

No wlasnie mialam pisac,ze cos malo chetnych... :dry: Ja jeszcze dam znac na gg Pluszaczkowi. :-) No i napisze do Kinki smsa,czy jej na pewno pasuje. ;-) A powiedzcie mi,czy mozna to przelozyc jakos na 14 - 14:30 chociaz? Bo ja na 12 sie nie wyrobie. :-(

reklama
Nie wpadlam na to. :baffled:
W tygodniu jest otwarte od 10-19,a w weekendy od 10-15.
Hm... No to ja jak cos,to sie pisze na ta 12 albo 13,jesli chodzi o sobote. :-) Jakos sie wygrzebie. :-p

Kinka napisala,ze jak cos to im sobota tez pasi,bo w piatek wracaja. :-)

Kurcze,ze tez nie mam komorki do
Pluszaczkowej,ale napisalam jej na gg. ;-)

Do góry