reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

Lilka :-)

do zobaczenia 18 kwietnia :-) !!!
ja juz nie dam rady zajrzec i pisac
od jutra mam gorączke pakowania sie i ostatnich zakupow

do usłyszenia dziewczyny!! :-)

reklama
Milego wypoczynku!!!:-) Daj znac jak tylko wrocisz i koniecznie wstaw zdjecie z nowymi wlosami!!! i wesolych swiat!!!!!

A ja jednak rozlozylam sie na kilka dni i do srody bylam na L4. Adas tez na szczescie wygral walke z wiruskami i dzis juz nie smarka :-)

Teraz zaczynam intensywnie myslec o jego roczku. To znaczy, czuje wewnetrzna potrzebe wyszczegolnienia tego dnia, poniewaz to moje ksiazatko jest mi teraz calym swiatem i jestem dumna, ze konczy rok :tak::-D:-) Chce uniknac sytuacji, ze ktos przyjdzie z upominkiem, a ja nie bede miala , np, czym poczestowac, wiec zastanawiam sie nad zaproszeniem najblizszych na tort. Tyle, ze najblizszych jest... 11 osob. + gosc honorowy - moj Dziadek, + 2ciocie i + wujek, ktorych nie wypada mi nie zaprosic, jesli zaprosze Dziadka - to 15osob:szok:! no, i jeszcze my przeciez :baffled: Chyba wiec przyjdzie nam zaprosic wszystkich na jakies lody i tort do knajpy:confused: chociaz takie wydatki to mi nie na reke:baffled::confused:

A w ogole to czuje sie ostatnio strasznie beznamietnie :-( Taka malo apetyczna, brzydka i gruba. cere mam gowniana i wlosy bezplciowe, kusi mnie jakas odmiana, ale przed radykalna pekam :-( przesilenie wiosenne...? moze :eek:

Hej

my tez chorzy ,nawet na pogotowiu wczoraj z Emi byliśmy ,ale już jest lepiej ,u niej przynajmniej ,ja mam kaszel jeszcze ,teraz mojego chopa bierze:baffled: :baffled: :baffled:

Wesolutka ,u mnie było 12 osób i Emilka trzynasta i jedzenia mieliśmy full ,ja z tesciowa robiliśmy żarełko ,było bardzo fajnie i kupa śmiechu :tak: :-D :-D :-D a Emilka nie mogła wieczorem zasnąć z wrażenia :no: ;-) :tak: :tak:

hej dawno mnie tu nie bylo,co slychac dziewczyny???
Jak przygotowania do swiat??
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, Sans-Serif]
U nas powolutki,spedzac je bedziemy u mojej mamy w Wolsztynie.
Pozdrowionka

[/FONT]

noelia zdrowiście juz?? ,a, nadzieje, ze pomimo fizycznych niedomagan swieta spedziliscie milo...!

ma wrocilosmy wlasnie od tesciowej. w tym roku spedzalismy swieta w maly gronie - ja, t, adas i mama. tomka siostry za granica. bylo spokojnie, ale i tak fajnie. teraz lezymy brzuchami do gory nie mogac d... ruszuc z przejedzenia. wygladam jak w 4-5mscu ciazy, tomek mowi, ze ma deja vu patrzac na mnie :laugh2: ja w sumie tez :tak: stalam przed lustrem i zastanawialam sie, jakby to bylo, gdyby... :laugh2:

reklama
Hej Dziewczynki. :-D Wlasnie przed chwilka podlaczyli mi netka. :-p Ahhh,ale sie za Wami stesknilam. :-D :tak: Widze,ze nowe mamuski do nas dolaczyly - witaMY Was z Zuzia serdecznie! :-D :tak:

A teraz zmykam ogarniac dalsza czesc BB,a pozniej moze jeszcze wkleje jakies swiezutkie zdjatka Zuzanki. :-D

Aaaa,Zuzia ma juz 2 zabki,15.03. wazyla 9470g i mierzyla 73cm - az lekarka 2 razy kladla Ja na miarke,bo nie wierzyla,ze jest taka dlugasna. :-D

Do góry