reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
heh, ale fajnie, ze mi wychodzi, to duzoszybszy sposob anizeli przez zabe :tak:
Adasia polozylam wlanie spac, wiec musze biec zrobic sobie jakis "mejkap" - przedwczoraj bylam u kosmetczki (wreszcie!!!) i jestem zaorana jak...
Milego dnia dziewczynki!!

Hej

wesolutka ,slicznego masz synusia a jaki już zmotoryzowany :tak: :laugh2: :laugh2:
nie wiem czy sie ze mna zgodzisz ale z oczu podobny jest do ciebie :tak: :tak:
swietne to zdjęcie z pradziadkiem ,takie maleństwo siędzi koło starszego juz człowieka i sie na siebie ze zdumieniem patrza:-) :-)

dzieki noelia. ostatnio jak nigdy ludzie mowia, ze adas do mnie podobny! to zaskakujace, bo do tej pory byl skora zdjeta z ojca.
a dziadek - coz, ma swoje lata, choruje, jest wdowcem, ktory po stracie zony nie bardzo widzi sens zycia. chwile z adasiem autentycznie sa bardzo nielicznymi, kiedy sie usmiecha...

Wesolutka to odwiedzaj go jak czesto możesz ,to napewno daje mu sporo radości ,:tak: :tak:

Moja Emilka podobno podobna jest do teściowej ,ale jak ludzie nie wiedza która to moja tesciowa to mówia że czysta mama ,i bądz tu mądra ,ale nic a nic sie nieprzejmuje ,najważniejsza że dla mnie jest najpiekniejsza :tak: :tak: :-D :-D sorki za skromność :zawstydzona/y:

u kosmetyczki nie byłam jeszcze nigdy na oczyszczaniu ,i wciaż wybieram sie na nawilżanie ,ale jakoś wybrac sie nie moge ,choc do kosmetyczki mam dosłownie 8 kroków:-D :-D :-D ,napewno musze iść na regulację brwi ,bo ja sama sobie tego nie umiem zrobić ,boli jak cholera:baffled: :baffled: :-(

reklama
Jakie słodkie bobo ,jak się slicznie śmieje ,
czekaj ,moze wesolutka ci odpisze,
moze agutka sie jeszcze odezwie ,może ona cos bedzie wiedziec:confused:

Do góry