reklama
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
heh, ale fajnie, ze mi wychodzi, to duzoszybszy sposob anizeli przez zabe
Adasia polozylam wlanie spac, wiec musze biec zrobic sobie jakis "mejkap" - przedwczoraj bylam u kosmetczki (wreszcie!!!) i jestem zaorana jak...
Milego dnia dziewczynki!!
Adasia polozylam wlanie spac, wiec musze biec zrobic sobie jakis "mejkap" - przedwczoraj bylam u kosmetczki (wreszcie!!!) i jestem zaorana jak...
Milego dnia dziewczynki!!
Hej
wesolutka ,slicznego masz synusia a jaki już zmotoryzowany
nie wiem czy sie ze mna zgodzisz ale z oczu podobny jest do ciebie
swietne to zdjęcie z pradziadkiem ,takie maleństwo siędzi koło starszego juz człowieka i sie na siebie ze zdumieniem patrza:-) :-)
wesolutka ,slicznego masz synusia a jaki już zmotoryzowany
nie wiem czy sie ze mna zgodzisz ale z oczu podobny jest do ciebie
swietne to zdjęcie z pradziadkiem ,takie maleństwo siędzi koło starszego juz człowieka i sie na siebie ze zdumieniem patrza:-) :-)
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dzieki noelia. ostatnio jak nigdy ludzie mowia, ze adas do mnie podobny! to zaskakujace, bo do tej pory byl skora zdjeta z ojca.
a dziadek - coz, ma swoje lata, choruje, jest wdowcem, ktory po stracie zony nie bardzo widzi sens zycia. chwile z adasiem autentycznie sa bardzo nielicznymi, kiedy sie usmiecha...
a dziadek - coz, ma swoje lata, choruje, jest wdowcem, ktory po stracie zony nie bardzo widzi sens zycia. chwile z adasiem autentycznie sa bardzo nielicznymi, kiedy sie usmiecha...
patsiw25
Początkująca w BB
Witam czy orientujesz sie gdzie w Zg jest komis z wózkami mój mail patrycjasiwicka@wp.pl
Wesolutka to odwiedzaj go jak czesto możesz ,to napewno daje mu sporo radości ,
Moja Emilka podobno podobna jest do teściowej ,ale jak ludzie nie wiedza która to moja tesciowa to mówia że czysta mama ,i bądz tu mądra ,ale nic a nic sie nieprzejmuje ,najważniejsza że dla mnie jest najpiekniejsza sorki za skromność
u kosmetyczki nie byłam jeszcze nigdy na oczyszczaniu ,i wciaż wybieram sie na nawilżanie ,ale jakoś wybrac sie nie moge ,choc do kosmetyczki mam dosłownie 8 kroków ,napewno musze iść na regulację brwi ,bo ja sama sobie tego nie umiem zrobić ,boli jak cholera :-(
Moja Emilka podobno podobna jest do teściowej ,ale jak ludzie nie wiedza która to moja tesciowa to mówia że czysta mama ,i bądz tu mądra ,ale nic a nic sie nieprzejmuje ,najważniejsza że dla mnie jest najpiekniejsza sorki za skromność
u kosmetyczki nie byłam jeszcze nigdy na oczyszczaniu ,i wciaż wybieram sie na nawilżanie ,ale jakoś wybrac sie nie moge ,choc do kosmetyczki mam dosłownie 8 kroków ,napewno musze iść na regulację brwi ,bo ja sama sobie tego nie umiem zrobić ,boli jak cholera :-(
patsiw25
Początkująca w BB
witajcie jestm tu nowa i mam nadzieje żę mnie przyjmiecie mój maluszk ma dopiero 2 miesiące i właśnie śpi,
pomóżcie szukam komisu z wózkami w zg
pomóżcie szukam komisu z wózkami w zg
patsiw25
Początkująca w BB
a oto mój maluszek mam nadzieję żę uda mi sie wkleić zdjęcie
patsiw25
Początkująca w BB
jak widac jest bardzo pogodny ale te wasze maluszki są śliczne aż miło patrzeć:-)
reklama