reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Noelciu,tak dokladnie o taki roczek chodzilo. :tak: :-D A dla Emi ogromne brawoooooooo! :tak: :-)
Moja Zuzia zaczyna coraz mocniej podnosic glowke do siadania,a gdy ja stawiam w pionie ma strasznie sztywne nozki,a pupka nawet na chwilke w tyl Jej sie nie wygnie! :szok: Ja nie wiem,ale wydaje mi sie,ze Moja Corcia jest baaardzo silna i nawet sie nie obejrze,jak zacznie siadac,raczkowac,chodzic... Ahhhh,a jak krzyczy slodziutko na mnie i pierdzi buzia swoja Kochana! :-D :tak: No i sylabuje. :-D Wychodza z tego nawet slowa. :-D Ostatnio byl mega glosny krzyk,gdy szykowalam Jej kapiel,a moj brat stal nad Zuzia,ktora lezala na przewijaku. Wyszlo "maaaaaaaaaaaaaa-maaaaaaaa". :-D :tak:
Jestem strasznie dumna ze swojej Zuzanki i nie moge dojsc do tego,jak ja kiedys bez Niej zylam? :baffled: :confused: :tak: :-D Moj Najukochanszy Skarb! :-D :happy2:

reklama
Agutka ,no właśnie jak my zyłysmy kiedys ,bez naszych skarbów ,ja tez wciąż zadaje sobie to pytanie:confused: ;-) :tak: :-D :-D :-D

teraz jest zupełnie inaczej ,lepiej ,pełniej ,wiemy po co żyjemy i dla kogo :tak: :-) :-) :-)

Dzis przed spacerkiem postanowilam ogladnac Zuzi buzie,bo strasznie w niej grzebala paluszkami. ;-) Patrze,a po lewej stronie dziaselka,na dole buzki...

POJAWILA SIE WIELKA KULKA!!! :szok: :-D :tak:

Widac,jak przebija sie przez nia zabek! PIERWSZY ZABEK!!! :-D

Mam nadzieje,ze Moja Kruszynka zniesie to dzielnie i obedzie sie bez bolu i ze Calgel Jej w tym pomoze. :-D :tak:

BEDZIE DOBRZE i gratulacje szybko jej wychodza
Ja Emi od trzeciego miesiąca smarowałam żelem dziąsełka a w 10 miesiacu ząbek dopiero wyszedł ,i bez smarowania się obyło jak na razie:tak:

Wszystkiego naj naj w nowym roku ,zdrówka i humoru,reszta sama się ułoży:tak: :tak: :tak: :-D :-) :-)

Na sylwestra byliśmy u brata ,potem przyjechał jeszcze jeden brat ,Emi cos wyczuwała ,bo nie mogła zasnąć ,dopiero o 23 ją wzieło ,i petardy jej nie obudziły :tak: fajnie było ,spokojnie sobie podrinkowaliśmy a śmiechu co niemiara i o 3 poszlismy spać:tak:

A My bylysmy w domku. :-D I baaaaaaaardzo mnie to cieszy,bo i pieniazki i sily zaoszczedzone,a co najwazniejsze - to byl NASZ pierwszy Sylwester,wiec musialam go spedzic z Zuzia - inaczej bym nie umiala. :-D :no: Zuzinka zasnela juz o 21,a ja posiedzialam przy kompie,pogadalam na gg z kumpelka,a pozniej poszlam na podworko z tata i bratem popuszczac petardy (Zuzi ten halas nie obudzil :-D). :tak: Matko,jaka to mi radosc zawsze sprawia! Mama sie smieje,ze,chyba,nigdy z tego nie wyrosne. ;-) :-D :laugh2: :-) :-p

Wszystkiego Najwspanialszego w roku Bonda! :laugh2: Spelnienia wszystkich noworocznych postanowien! :-) :tak:

wybuchy.gif

Ale tu puściutko ,

Ja dzis strasznie pokrecony dzien miałam ,i wszystko robiłam w innej kolejnosci niż zwykle ,przez to moje dziecko bez mapy było i nie wiedziało co się dzieje ,przez to wszystko spac chyba pójdzie koło 22 ,a zwykle koło 8 smacznie chrapie:tak: mam nadzieje że jutro wszystko wróci do normy

Moje dziecko umie powiedzić słowo JAJKA i swoje pełne imie EMILKA ,bardzo to miło słyszec takie pierwsze słowa:tak: :tak: :-D

reklama
GRATULACJE dla Emilki :)))))I dla Zuzi - z okazji pierwszego ząbka :)))u nas ostatnio urwanie glowy. Agutko, dlatego wybacz, bylam przekonana, ze odpisalam na Twojego sms, ale , widac, tylko w myslach to zrobilam. Kiwedy pisalas, ze bedziecie w Carref dopiero wracalam do ZG. Wigilie spedzilismy z moimi rodzicami i bratem, a w Idzien swiat pojechalismy do babci do Sul. Siedzielismy do czwartku. Bardzo intensywnie przymierzamy sie do wziecia kredytu na mieszkanie, wiec w zasadzie nie mysle o niczym innym, jak: ile bardzo bede stara, kiedy skonczymy go splacac, czy damy rade go splacac, czy wystarczy kasiory, bla bla bla... ale wyjscia nie ma, zwariuje bez wlasnego kata. zaczynam miec klaustrofobie i lapioe sie na tym, ze dosc mam obecnosci kogokolwiek w domu, choc nikt mi krzywdy nie robi... :( Adas dostaje gorne jedynki :)))))

Do góry