reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

ojej ,ale tu cichutko sie zrobiło ,pewnie wszystkie jestescie zajete przygotowaniami do świat :tak: :-D

Ja zreszta tez ,ale cześć przysmaków mam juz kupione ,prezenty wszystkie juz mam ,Emilki oczywiscie najokazalszy :-D

dzis jeszcze z Emi byłysmy na występach przedswiątecznych ,u nas w kinie ,może nie było to przedstawienie o najwyższych lotów,ale Emi wybawiła sie bardzo ,tanczyła ,klaskałaa na koniec jeszcze dostała lizaczka dostała od mikołaja:-) :tak:

reklama
A ja tak na dobranoc wkleje jeszcze kilka dzisiejszych zdjatek Mojego Malego Wielkiego Szczescia! :-D :-D :-D

"Gdzie ta Mama mnie wsadzila? :szok: :-D"

pict0003uh3.jpg

"Tak fajnie mnie to buja,ze,chyba,zaraz usne. :-D"

pict0004mx4.jpg

"Prawda,ze jestem sliczna? :-D :tak:"

pict0005ud6.jpg

"Tutaj widzicie mnie w calej okazalosci. :-D"

pict0007sk6.jpg

"Z Wujkiem obgadujemy Mame. :-D :rofl2: :-D"

pict0018ke2.jpg

"Patrzcie,jak juz umiem stac! :-D"

pict0033hc6.jpg

"Mamooooo,to laskoczeeee! :-D :rofl2: :-D"

pict0037zd4.jpg

"Spienilam sie w kapieli. :-D (Wygladam,jakbym byla rozlozona na czesci :-p )"

pict0039ih7.jpg

"Wskakuj do mnie,Albusiu! :-D"

pict0042aj1.jpg

"Buziaki na dobranoc dla wszystkich Cioteczek i Kuzynostwa z BB! :-D :happy2:"

pict0021pp8.jpg

kochane dziewczyny. wszystkim Wam zyczymy zdrowych wesolych swiat!!! niech marzenia sie spelnia, w portwelach przybywa, a pupy po swietach nie urosna;))) i udanego sylwestra!!!

Wesolutka,dziekujeMY Tobie i Twojemu sliczniuchnemu Mikolajkowi!!! :-) :tak: :-)

A teraz My. :-D

Aby wszystkie dni w roku były tak piękne i szczęśliwe, jak ten jeden wigilijny wieczor. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najblizszych zawsze rozpromienial usmiech, a gwiazda Betlejemska prowadzila Was ku szczytom. :happy:

76ek4.jpg

Zuzia i agutkaZG

A tu jeszcze cos na wesolo. :-D

http://home.att.net/~hideaway_today/t041/xmas_santa.swf

Jesli pozwolicie,to wkleje Wam swiateczne zdjatka. :-D :tak:

Zuzia pod choineczka... :-D

pict0015xy2.jpg

...I ze swoja nowa maskoteczka. :-D

pict0017lg5.jpg

Pomocnica Mikolaja. :-D

pict0013rt9.jpg

W wersji "Jestem sobie Reniferek". :-D

pict0012vu6.jpg

"Mam zabawek caly szereg. :-D"

pict0018vn7.jpg

Tutaj z Mamusia. :-D

pict0010pb5.jpg

I jeszcze raz. :-D

pict0011dk3.jpg

Wigilijna uczta. :-D :-D :-D

pict0009xl3.jpg

A tu jeszcze Mikolajkowa Albusia. :-D

albusia2kd5.jpg

I Reniferkowa Albusia. :-D

albusia1wb2.jpg

reklama
Wesolutka i Agutka sliczne maluszki ,takie swiateczne:tak: :-) :-) :-)

agutka mysle i myslę ,jak to Zuzka roczek skończyła:confused: ,ale juz wiem ,w tym czasie co teraz została poczeta i ma roczek ,razem z zyciem w brzuszku ,hi hi :tak: :-D :-D

A moja dziewczyna 2 marca dwa latka bedzie miała ,jak ten czas leci ,zaczyna coraz lepiej mówic i jest teraz bardziej towarzyska i otwarta na dzieci i dorosłych :tak: sama sie rozbiera jak siada na nocnik i ucze ją teraz ubierania sie ,głowe myje prawie bez krzyku :-) ach moja kruszynka kochaniutka:-) :tak: :-) :tak: :-)

Do góry