reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Cos Wam jeszcze pokaze - wybaczcie,ale nie moglam sie powstrzymac. :-D
Bardzo niedlugo mam urodziny. :-) No i dostalam zaproszenie na impreze andrzejkowa,hehe. ;-) No i tak mi szkoda Zuzanke zostawiac,ze szok. :-( I dzis wpadlam na pomysl,jak wziasc Ja ze soba. :-p Zartuje oczywiscie. ;-)

Przypomnialo mi sie,jak to bylo z brzuszkiem... :-D

pict0004if9.jpg

"Tancze z Mamusia. :-D"

pict0009io8.jpg

Zblizenie Zuzanci. :-D

pict0003ot2.jpg

reklama
Agutka wszystkiego naj naj z okazji urodzinek ,pociechy z córci i żeby życie ci się ułozyło jeszcze bardziej bajkowo,i jeszcze zdrówka i humoru :tak: :-D :-D :-D :-D :-D

A zdjątka super i faktycznie tak byś mogła na impreze andrzejkowa pójść:tak: :tak: :-D :-D :-D :-D :-D

ja z moją na" grzybki " tak chodziłam ,a i byłam nawet raz na jagodach ,pojechaliśmy autem ,a potem w foteliku samochodowym spała pośrodku lasu a my dookoła niej jagódki zbieraliśmy:-) :tak:

Noelciu,bardzo,bardzo,ale to baaaaaaaardzo dziekuje Ci za zyczonka! :-D :happy2:
Co do imprezy,to chcialabym,ale kurcze,nie wezme Zuzinki,bo to jest w jednym z zielonogorskich klubow,no i szkoda mi Jej,zeby sie tam zadymila od fajek. :no: :baffled:
No,a humor dopisuje mi dzis na maxa. :-D Zuzia dala mi przewspanialy prezent - 9 godzin nocnego snu,a do tego caly dzien jest usmiechnieta. :-D Doslownie - ciagle pokazuje swoje dziaselka. :-D Usmiech ani na chwilke nie schodzi Jej z usteczek. :-D
Kolejny wspanialy prezent zrobila mi moja Najukochansza Przyjaciolka. :-D Od czerwca siedzi w Anglii,no i miala przyjechac do Polski 18 grudnia,ale bedzie juz w czwartek,wiec w przyszlym tygodniu Nas odwiedzi,hurrrrrrraaaa! :-D Jestem taka szczesliwa! :-D Mimo,iz jestem juz taka stara. :-p Hehehe. :-D ;-)

Wesolutka,czekam na smska. :-D

To jeszcze wstawie dzisiejsze zdjatka. :-D Chyba moge,co? ;-)

"Jestem sobie ogrodniczka... :-D"

1eo9.jpg

"Seria urodzinkowych usmieszkow dla Mojej Kochanej Mamusi! :-D"

2ky7.jpg

3ru3.jpg

4hq8.jpg

5ok1.jpg

"A teraz urodzinkowy calusek. :-D"

6fz2.jpg

"I hop siup siadamy! :-D"

7lf2.jpg

A tu Zuzancia pod swoja nowa poscielka,ktora uszyla Jej babcia. :-D

8nf3.jpg

heloł
zaniedbuje was wiem
ale nie mam czasu....i bede go miec jeszcze mniej bo
od 1 grudnia ide do pracy!!

od piatku mam spotkania z kandydatkami na opiekunki

szkoła.....kupno mieszkania....

tyle sie dzieje ze szok

dzis idziemy wybierac projekt mieszkania
rezygnujemy z kupna domu na wsi,bierzemy malutkie mieszkanko,i za rok wyjezdzamy zagranice a moze wczesniej

ful planow
co z tego wyjdzie? oby jak najwiecej
zapisuje sie na kurs angielskiego :-)
a ze dostałam prace to byc moze za rok zafasolkuje? :cool2: :-D

no i schudłam juz troszke
trzymajcie za mnie kciuki

bede tu zagladac

Agutko sto lat!!! wszystkiego naj!!! oby zycie układało sie tak jak chcesz
duzo zdrowka,pieniazkow i pocieszki z coreczki :-) :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: (elwiski-buziaczki)

Liluś swiat stoi przed toba otworem ,tylko korzystac ,mam nadzieje że plany sie powioda,kciuki bedziemy trzymac :tak: :-)

Ja czesto mam kupe planów tylko jakoś brak mi silnej woli i wiary że to może sie udać ,taki ze mnie niedowiarek ,zostało mi to z dzieciństwa:baffled: :sick: :happy:

Agutka faktycznie wesoła panna z twojej córci na kazdym zdjęciu sie uśmiecha kruszynka kochana:tak: :-) :tak: :-)

Lilus,dziekuje za zyczonka! :-D I trzymam za Ciebie ogrooooomne kciuki! :-) :happy2:

Noelciu,nawet sobie nie wyobrazasz,jak uwielbiam patrzec,gdy Zuzia wystawia na wierzch swoje dziaselka. :-D To jest cos tak cudownego,ze az nie potrafie opisac tego slowami. :-D

Dzisiejsza Zuzankowa sesja. :-D :-D :-D

"I co ja mam poczac? :-D"

pict0002jz5.jpg

"Moze... Porozmawiam sobie z raczka! :-D"

pict0004lb6.jpg

"Haha,jak mi wesolo! Az zgubilam paputka! :-D"

pict0012ug3.jpg

"Misiu,uwazaj! Bede boksowac! :-D"

pict0020jj4.jpg

Usmieszek do Mamusi. :-D

pict0021ms1.jpg

"A tu sie kapie. :-D"