reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Hej
mówiłam wesolutka że z ciebie niezła babeczka jest ;)
Az tym spotkaniem to chyba bedzie cieżko bo ja jezdżę raz na iesiąc do auchanu i do tesko bo zakupy na cały miesiąc i własnie w sobote jade ale wieczorem i niewiem czy będzie czas na winobranie w ogóle zajżyć.Ja bardzo chciałam jechac ale sama do zielonej autem jeszcze nie jechałam a mąz ma teraz nocki ...no i w ogóle to wszystko mam pokrecone .

Agutka jak ty urodzisz swoją Zuzkę kochaniutką to wtedy będziemy w kąplecie i moze wtedy cos zorganizujemy co? ;) :)

reklama
Noelciu,nie ma sprawy. :D Jak tylko pogoda bedzie dopisywac,to i wtedy mozna sie spotkac. :D

A tak poza tym,to moglabym juz urodzic. :( Ciekawe,co jutro gin mi powie... No,chyba,ze w nocy mnie pogoni po tym malowaniu - jak ja bym tego chciala!!! :)

Ja też strasznie chciałam urodzic bo już byłam po terminie ,więc zabrałam sie za sprzątanie takie super ostre bo stwierdziłam że już nie musze się oszczędzać ,więc wieczorem wody chlas sie polały i do szpitala ,więc sie ucieszyłam i co? i rodziłam tak że dopiero podwóch dniach dzidzke zobaczyłam hi hi :mad: :laugh: :mad: :laugh: :mad: :laugh:

laseczki przepraszam ze nie oddzywam sie ale od wczoraj mam takie stresy ze szok
znowu pod gorke........ :-[
ale innym razem posmuce

Wesolutka ale z ciebie ładna dziewczyna,a Adaś jaki slodziak :laugh:
sliczny cukiereczek ;)

Agutka ja sie spodziewam juz lada chwila wiesci od ciebie ze juz jestes w liczbie pojedynczej :D
ino nie sprzataj
ja sprzatalam,seksilam sie na potęge,mylam okna,wieszalam firany,latalam po schodach,piłam herbate malinową..............w szpitalu mi 4 razy porod wywoływali bo Mili tak tam fajnie bylo ze sie nie dała ;D ;D ;D

Noelciu,to zes mnie teraz pocieszyla... :( :p

Lilus,po pierwsze,to prosze o usmiech dla mnie i Zuzanki! :D :-* Sadze,ze reszta lubuszanek tez nie bedzie miala nic przeciwko niemu. ;)
Po drugie,nic mi nie mow o sexie!!! :p :p :p Hehehe. :D Po trzecie,to Tobie rowniez dziekuje za pocieszenie z tym porodem,hehehe. :( :p

Ja ide sie polozyc do lozeczka juz,bo mnie te podbrzusze boli i krzyz,no a macica jak byla postawiona,tak dalej stoi,heh.

Jutro rano mam nadzieje,ze mi lekarz cos fajnego powie - trzymajcie za to kciuki. ;D

Dobrej nocki Mamuski! :-*

no to pisz szybko co i jak kiedy wrocisz :laugh:

dziewczyny dziekowac dziekowac za wszystkie komplementy! ;D a wiecie ze mi nos w ciazy urosl?? stopy nie, ale kichol... :laugh:

bylam na winobraniu z wozkiem we wt., ale kicha, normalnie jazda wyczynowa :laugh: dzis tak patrze za okno i sama nie wiem gdzie i kiedy wyjsc... adas spi, wiec moglabym skoczyc do tego fryzjera umowic sie przynajmniej, ale tak mi sie nie chce jeszcze d... ruszac...

Hej Mamusie! :D :D :D
Ale mam dzis humorek,jeeeeeeeeeaaa! ;D

Wlasnie wrocilam od gina. :D Powiedzial,ze najprawdopodobniej do poniedzialku juz urodze,bo Zuzka juz sie strasznie pcha na swiat,hihihi. :D Mam rozwarcie na 3cm,wiec wieczorem lub rano mam isc do szpitala,zeby mnie zbadali raz jeszcze,czy sie powiekszylo,bo on nie wie,od jakiego czasu juz takie mam. :p I mam juz sie nigdzie nie ruszac z domu na wszelki wypadek. :p No,ale najlepiej,ze mnie nic nie boli,haha. :D Tylko mam macice napieta co jakis czas. Ciekawe,czy serio do poniedzialku urodze,czy jednak nie... ::) Chcialabym,zeby bylo na TAK,hyhy. ;D

reklama
Agutka jak dla mnie to ja obstawiam sobote :laugh:

twoje dolegliwosci to zwiastun jak nic!!!!!!!

ja jutro wyjezdzam bo mamy zjazd lipcoweczek z calej Polski :laugh:
przyjezdzam w niedziele i czekam na wiesci
czuje jak w banku ze cosik bedzie.......... ;)

Do góry