reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

czesc dziewczyny - jestem od niedawna na forum i od niedawna mieszkam w Zielonej Górze...poszukuję lekarza w zielonej, który zrobiły dobre USG 3D-4D - macie może jakies namiary?proszę o odpowiedz i jeszcze raz przepraszam, że tak nie w temacie???

reklama
witam kochane ;))
dawno mnie tu nie było.... i co widze .... same nowe suwaczki
szczęśliwa, myyyszaa GRATULACJE kogo pominęłam z tych co znam przepraszam

u nas też wiele się zmieniło :)) na lepsze oczywiście ....
pozdrawiam kobitki będę pisać od czasu do czasu ;))

czesc dziewczyny - jestem od niedawna na forum i od niedawna mieszkam w Zielonej Górze...poszukuję lekarza w zielonej, który zrobiły dobre USG 3D-4D - macie może jakies namiary?proszę o odpowiedz i jeszcze raz przepraszam, że tak nie w temacie???

Herbich Michael Ginekolog
Branża: Lekarze - ginekolodzy, położnicy
* Zielona Góra, ul. Akademicka 17
* tel. 68 3272455

hej dziewczyny :)
o Mysza, gratuluję, dostrzegłam własne suwaczek... lepiej późno niż wcale :)

wiem ze Laber też robi USG, trzeba zadzwonić, nie mam nr tel, ale w necie znajdziesz

w mikołajki idę do gina i się wszystko wyjaśni... trzymajcie kciuki :)

wow no prosze kogo my tu mamy :)) witaj zimka ;))

no prosze prosze powiedz mi gdzie Wy się wszystkie podziewacie co ?? Zero kontaktu z Wami buuuu co to ma znaczyć , kurde widze że dużo dobrego u Ciebie - ślub sie szykuje no no a ja nie w temacie jak zwykle w tyle za Wami hehe. Gdzie Was wszystkie znajde ? Bo Ewcia mi dawała namiar na jakieś forum ale problem miałam z zalogowaniem się tam :/ a nasze stare padło i już się chyba nie da reanimować ??
Moje Gratulacje kochana !!

Gabrysiu GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :* no i niech rośnie fasolka zdrowo !!!!!!!!!!

reklama
Do góry