reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
dzieki niestety ciągle jeszcze nie wybrałam, po prostu brak czasu i odkładam narazie wizyte

Strasznie tu cicho...ten lekarz co przyjmuje z Laberem to Pankiewicz, ale to w styczniu ktoś pytł i pewnie już nie potrzebuje :)

W nowym spa jak się jedzie na Gubin prowadzą zajęcia dla najmłodszych dzieci z wodą ozonowaną.

Pozdrawiam

Witajcie.
widze ze tu troszke cisza apnuje.
chcialam do was sie przylaczyc. ja co prawda nie z Zielonej Góry ale z dalszych jej okolic czyli Międzyrzecza:)
Pozdrawiam was

Witam,
a może znajdę na tym forum pary z Zielonej lub okolic,które tak jak my dopiero starają się o dzidzię?Wraz z mężem próbujemy "już" lub "dopiero" 4 mce,i przyznam że nie jest to łatwe ... dziś gdy po raz kolejny dostałam @ w planowanym terminie moja wiara w sukces została zachwiana :(.Chętnie "pogadam" o tym z kimś ,kto ma podobną sytuację.Dziewczyny musimy się wspierać! :)

lanaya ja co prawda się już nie staram, ale wiem co czujesz... o dziecko staraliśmy się 9 miesięcy... łatwo nie było... już zaczynałam wątpić, że możemy mieć dzieci, przecież tyle osób zaliczą wpadki po jednej nocy, a my tyle starań i nic. Miałam monitorowany i stymulowany cykl i dopiero wtedy się udało, gdyby nie to czekały nas badania, także to był cykl ostatniej szansy... u mnie problemem były cykle bezowulacyjne... a byłaś już u gina jak podjęliście decyzję o dziecku ??

lanaya 4 miesiące to chyba jeszcze nie dużo, my staraliśmy się jakieś pół roku, ale tak na luzie, no mamy naszego Piotrusia :) teraz zastanawiamy się nad kolejnym bobaskiem i próbujemy, zobaczymy, grunt to dobre nastawienie :)

reklama
Tak wiem , że 4 teraz już 5 miesięcy to niedługo.Podchodzimy do tego na wielkim luzie, ale jednak zawsze tli się taka mała iskierka nadzieji i gdy przychodzi pani @ to jakoś tak smutno się nam robi.Byłam u ginekolożki,ta stwierdziła że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek działania z jej strony.Biorę witaminy dla kobiet ciężarnych i czekam :).Moja najlpesza przyjaciółka powiedziała mi parę dni temu że jest w ciąży i to jakoś mnie chyba dobiło tymbardziej ze to była ich pierwsza próba i odrazu-trafiony -zatopiony-ech życie..

Do góry