reklama
kama925
Zaangażowana w BB
halo, halo- dziewczyny-zapomniałam zapytać... widziałyście gdzieś w Zielonce chusty do noszenia dzieciaczków- chciałabym kupić na żywo nie przez neta i nie mam pojęcia gdzie....
Minesota
Fan(ka)
Dziewczyny orientujecie się gdzie można zrobić usg bioderek prywatnie bo na NFZ mamy termin dopiero na czerwiec (przychodnia na Wyszyńskiego)
Szukaj na necie - dr. Ciach :-) On przyjmuje gdzieś w kolejowej...
SylwiaZG
Fanka BB :)
hej!
daga - bioderka też w Aldemedzie przy al. Niepodległości.
kama - zapraszamy na klub kangura - podotykasz, pomierzysz chusty, zanim kupisz a zamawiać i tak najlepiej w necie.
Spotkanie kangurów w sobotę o 11.00 w szkole rodzenia Ksenia przy Wyszyńskiego.
daga - bioderka też w Aldemedzie przy al. Niepodległości.
kama - zapraszamy na klub kangura - podotykasz, pomierzysz chusty, zanim kupisz a zamawiać i tak najlepiej w necie.
Spotkanie kangurów w sobotę o 11.00 w szkole rodzenia Ksenia przy Wyszyńskiego.
Nimrodel
Początkująca(y)
halo, halo- dziewczyny-zapomniałam zapytać... widziałyście gdzieś w Zielonce chusty do noszenia dzieciaczków- chciałabym kupić na żywo nie przez neta i nie mam pojęcia gdzie....
Wklejam linka do sklepu internetowego, ale właścicielka jest Zielonogórzanką ( a prywatnie mamą półtorarocznej Joli) i myslę, że w razie wątpliwości nie odmówi osobistego kontaktu.
A reklamuję ją chętnie, bo Mamy powinny wspierać BiznesMamy
Nasze Dziecko
Pozdrawiam wszystkie Mamy i Mamusie, także te przyszłe ;-)
Minesota
Fan(ka)
pisze żebyście uważały na zajęciach dla niemowląt na basenie w FITNESS CLUB i SAUNA GREGOR, chwila nieuwagi, zajęcia maluszkiem i któryś z rodziców ukradł mi aparat.
Hej...
Nic nie powiem...
Powiedz lepiej czy opłaca się wogóle tam iść ??
Fajne te zajęcia ??
reklama