reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Hej co do uśmiechu to od nas samych też trochę zależy :-) Jeśli my się uśmiechamy ludzie powoli też to robią :-) Później wszyscy się dziwią jak ktoś się nie uśmiecha:p

Pozdrawiam i dobrze że internetowo nie mogę grypy przenosic:-)

hehe wiem cos na temat usmiechów kobietki kochane:)

ALe powiem wam coś ważnego :)

Czasami trafiamy na osobe która ma bardzo zły humor... (moze cos sie stało, moze ktos ja w kurzył a moze poprostu ma doła bo problemy się piętrza) wtedy warto taką osobe obdarzyć super uśmiechem.. zagadac, powiedziec coś zartobliwego... ja tak zawsze robie i to naprawde działa.

Jak lezałam an patologi w zG to tylko jedna pielegniarka (polozna) byla nie do przebicia... ale po kilku dniach zagadywania sie udało eheh :) a tak z innymi babeczkami to nawet schadzki nocne potrafilysmu w pokoju pielegniarskim robic (oczywiscie jak nic nikomu sie nie działo)

W pracy mialam keidys kobietki, ktore naprawde wogole sie nie usmiechały..wiec trzeba było je troszke rozruszac... na 3 meisiacach jak mialam pierwsza zmiane to nawet z 60-latka potrafilam sobie uciac milą pogawedke o 6 rano, posmiac sie wypic kawe gdzie wczesniej kobitki mowily ze nie ma na to czasu :) ehheh

Jeśli my bedziemy sie uśmiechac to i inni nas tym samym obdarzą.. po miesiacu, po roku, ale się uda

A co mojej Asienki...to w nocy temp byla wysoka ale teraz w dzien jakby duzo mniejsza. Bierze Eurespal, vit C i wapno i chyba ejst lepiej. dzisiaj pediatra byla i gardło czyste, osłuchowo czysta.. zadnej wysypki , nic co by sugerowalo chorobe... jednym słowem katar i goraczka, niewiadomego pochodzenia. moze byc trzydniowka ehhe :) no coz zobaczymy jutro co sie bedzie działo :)

mysiak, no to tylko sie cieszyc i zdrowka zyczyc malenkiej :)

Tez zawsze stawiam na usmiech. To działało na babki z dziekanatu na naszym "ukochanym UZecie" :))) hihi... oj tam to sie przydawał ten usmiech, oj przydawał :p

Witam ,

jestem z okoli ZG dokładnie z żar, zapisałam się na forum i mam nadzieję, że będę Was odwiedzać :)

Ewka - ale ten enternet mały :-) :-) :-)

reklama
Do góry