reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Gabina trzeba sobie jakos radzic.. no co?? jak mi prace podsuną.. a co z dzieckiem zrobie jak do zloba nie ma szans bo brak miejsc?? a tak przynajmniej mam zasiłek :)

myślisz że tak od razu ci pracę rzucą ... ja od 2003 roku ani jednej pracy nie dostałam z UP :confused:

ale teraz idę sama się rozglądać :tak::tak::tak: i do połowy września muszę coś znależć:rofl2:

Dzień dobry :)

Tak przywitać się chciałam i zameldować.

U nas bez większych zmian, mała do przedszkola od 1 września śmiga
więc pewnie troszkę w dzień odpocznę, odsapnę hehe :)

Pozdrawiam !

:) cześc kobietki :)

Ja całą niedziele spędziłam na dworze :) byliśmy na festynie dla dzieci pod amfiteatrem :) Wspaniały zcas dla nas i Asia sie nawdychała powietrza :)

A do tego jestem zadowolona bo nam sie udało znaleść tańsze mieszkanie i w Przylepie :) wiec koniec z głowną ulicą.. autobusami trzeszczącymi, zapierdzielającymi motorami, autami z tubą zamiast normalnego tłumika.. w koncu świeze powietrze i spokoj :)

2 pokoiki wiecej nam nie trzewa.. najwieksza neidogodnosc to ciemna kuchnia, ale damy rade:) I bedzoemy musieli jakis mebel kupic.. bo lozka mamy, ale ejst tam tylko kuchnia urzadzona i 1 szafa:) ale coz... sa meble z niemiec w komisie to cos się wybierze :)AAA jestem zadowolona:)

I jeszcze do tego mam dobra koleżanke w przylepie wiec kawka, herbatka i wspólne spacerki :) cuuuudownie:)

reklama
Do góry