reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Dzień dobry :)

Agutka to poszalałaś na zakupach, czasami trzeba :) ja już dawno nie szalałam :p

WerElka ano, u siebie zawsze najlepiej :)

Co do łóżeczka bardziej "dorosłego", to i ja zamierzam Małej zmienić, w końcu nie jest już taka
mała, bo we wrześniu trzy lata kończy :)

Pogoda się polepszyła, uff .. słonka więcej - całe szczęście :)

reklama
Agutka a jaki rozmiar nosi Zuzia? :) ja też mam trochę ciuszków do wydania po Małej,
bo też ze wszystkiego wyrasta i będę się zaopatrywała w większe teraz :) systematycznie coś idzie "na bok" z komody :D

Eluś,uroki macierzyństwa z tymi zakupami,haha. ;-) :-D

Dori napisała mi wczoraj smska,że Bruno spadł na wadze narazie 260g,więc Ją pocieszyłam,że od dziś już będzie tylko przybierał. :-) No,a ona dostała niesamowity zastrzyk energii. ;-)

A dziś dostałam to:

"Wieści od Fąfelka. Robił dzisiaj kompu kompu w wanience. Wali w pampersiaki regularnie,uwielbia mleczny bufecik mamsi i zaczął przybierać na wadze. Za to mamusia zgubiła gdzieś 9kg. Brzuszek miękki i duży,ale to kwesita czasu."

Strasznie się cieszę,że u nich wszystko układa się tak super! :tak: :-)

Zuzia spała dziś ze mną w łóżku,no i bez problemu zasnęła i przespała całą noc. :-D Ach,jak cudnie było się do Niej poprzytulać!!! :-D :tak: :tak: :tak:
Rano rozkręciłam łóżeczko,no i teraz od 12 znowu śpi na moim wyrku. ;-) Mam nadzieję,że tak chętnie też będzie spała w swoim nowym - dorosłym łóżku. :-p :-D

Co do łóżeczka bardziej "dorosłego", to i ja zamierzam Małej zmienić, w końcu nie jest już taka
mała, bo we wrześniu trzy lata kończy :)

Pogoda się polepszyła, uff .. słonka więcej - całe szczęście :)

Aniula,widzę,że Twoja córcia w podobnym czasie będzie śwętowała urodzinki,co Moja! :-D My dokładnie 9,a Wy,chyba,11,co? ;-)

Agutka a jaki rozmiar nosi Zuzia? :) ja też mam trochę ciuszków do wydania po Małej,
bo też ze wszystkiego wyrasta i będę się zaopatrywała w większe teraz :) systematycznie coś idzie "na bok" z komody :D

Wiesz,tego Ci nie powiem,bo ... nie wiem. :sorry2: Każda rozmiarówka jest,niestety,inna. :-(
Jak ostatnio mierzyłam Zuzię w domku,to wyszło,że ma 96cm wzrostu. :tak: :-) Więc pewnie coś koło 104 by się już przydało. ;-)

Agutka o kurczak ! to nie mam nic w tym rozmiarze :( Wiki teraz nosi 92/98 rozm.

a jest jakaś mama z młodszą Niunią tutaj? :D

Tak, Wiki jest z 11 września, Twoja Zuzia z 9 :) blisko hehe

Ha, no to w porządku :D niech się Mamusia taka z mniejszą Córcią odezwie cobym wiedziała do kogo "uderzać", bo chętnie oddam ubranka po małej, miejsce zajmują :D

reklama
Do góry