to ja pisze... jest bosko, bo pada deszcz i jest o 10 stopni mniej niz wczoraj. siedze sobie na bb i wcinam czekoladę. jak juz posiedze i pojem do jade do bobasa... dzisiaj zaczynam 9 mc i trzeba sie wybrac na male zakupy (albo chociaz rekonesans zrobic)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dori,smacznego! :-) A możesz się zorientować w Bobasie,czy są pościelki w auta? I jak tak,to ile kosztują. ;-) Będę meeeeeeega wdzięczna!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
zobacze, zobacze, tak mi sie te twoje auta wbily w pamiec, ze jak gdzies widze ten wzor to ogladam. w rossmanie widzialam majtusie w auta gdyby cie to interesowalo
Hehehe,ostatnio kupiłam w Rossmanie zestaw: miseczka+kubeczek+talerz właśnie w auta. Chyba i na te majtochy się skuszę.
SylwiaZG
Fanka BB :)
Dori - gratuluję rozpoczęcia 9 miesiąca jeszcze 2 tyg. i możesz rodzić
A dużo zostało Ci jeszcze kompletowania wyprawki??
Ja wczoraj byłam w ABC na Osadniczej i jestem pod wrażeniem! Tak miła obsługa - wszystko wytłumaczyli, oprowadzili, dali katalogi, kazali się zastanowić, po prostu super! Tyle, że dużo czasu na zastanawianie się już nie ma, bo jeśli nie mają na stanie, to ok. 3 tyg. się czeka na realizację zamówień np. na komodę.
No i ceny wszystkiego bardzo przystępne; do tej pory zdecydowaną większość rzeczy zamawiałam w necie, a tam wszystko porównywalne, albo niższe... fajnie, na pewno tam wrócę
U nas wyprawka na finiszu, wczoraj przyjechało łóżeczko już złożone i czeka na małą lokatorkę
Nimrodel - odpoczywaj! i róbcie ładne zdjęcia!
Weekendowe pozdrowienia dziewczyny!
A dużo zostało Ci jeszcze kompletowania wyprawki??
Ja wczoraj byłam w ABC na Osadniczej i jestem pod wrażeniem! Tak miła obsługa - wszystko wytłumaczyli, oprowadzili, dali katalogi, kazali się zastanowić, po prostu super! Tyle, że dużo czasu na zastanawianie się już nie ma, bo jeśli nie mają na stanie, to ok. 3 tyg. się czeka na realizację zamówień np. na komodę.
No i ceny wszystkiego bardzo przystępne; do tej pory zdecydowaną większość rzeczy zamawiałam w necie, a tam wszystko porównywalne, albo niższe... fajnie, na pewno tam wrócę
U nas wyprawka na finiszu, wczoraj przyjechało łóżeczko już złożone i czeka na małą lokatorkę
Nimrodel - odpoczywaj! i róbcie ładne zdjęcia!
Weekendowe pozdrowienia dziewczyny!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hihihi,zobaczcie,czego ostatnio dorobiła się Moja Zuziulka.
Minesota
Fan(ka)
Świetne
jesli chodzi o wyprawke, to teoretycznie wszystko juz mam, tylko, ze nie w domu
wlasnie sobie uswiadomilam, ze chociaz kolyske moglabym juz przygotowac, bo faktycznie w kazdej chwili moge urodzic... czyli jutro rano projekt kolyska
a do ABC sie przejade, i do Ono, bo jeszcze tam nie bylam. ale to bardziej z ciekawosci niz z konieczkosci.
wlasnie sobie uswiadomilam, ze chociaz kolyske moglabym juz przygotowac, bo faktycznie w kazdej chwili moge urodzic... czyli jutro rano projekt kolyska
a do ABC sie przejade, i do Ono, bo jeszcze tam nie bylam. ale to bardziej z ciekawosci niz z konieczkosci.
reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej
U nas kołyska na długo by mi nie starczyła mlody w miesiąc by wyrósł :-)
Ale trzymam kciuki byś zdążyła
Pozdrawiam :-)
U nas kołyska na długo by mi nie starczyła mlody w miesiąc by wyrósł :-)
Ale trzymam kciuki byś zdążyła
Pozdrawiam :-)