reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

to ja pisze... jest bosko, bo pada deszcz i jest o 10 stopni mniej niz wczoraj. siedze sobie na bb i wcinam czekoladę. jak juz posiedze i pojem do jade do bobasa... dzisiaj zaczynam 9 mc i trzeba sie wybrac na male zakupy (albo chociaz rekonesans zrobic) :)

reklama
Dori,smacznego! :-) A możesz się zorientować w Bobasie,czy są pościelki w auta? :-p I jak tak,to ile kosztują. ;-) Będę meeeeeeega wdzięczna! :tak: :tak: :tak:

zobacze, zobacze, tak mi sie te twoje auta wbily w pamiec, ze jak gdzies widze ten wzor to ogladam. w rossmanie widzialam majtusie w auta gdyby cie to interesowalo

Dori - gratuluję rozpoczęcia 9 miesiąca:-D:-D:-D jeszcze 2 tyg. i możesz rodzić:)
A dużo zostało Ci jeszcze kompletowania wyprawki??
Ja wczoraj byłam w ABC na Osadniczej i jestem pod wrażeniem! Tak miła obsługa - wszystko wytłumaczyli, oprowadzili, dali katalogi, kazali się zastanowić, po prostu super! Tyle, że dużo czasu na zastanawianie się już nie ma, bo jeśli nie mają na stanie, to ok. 3 tyg. się czeka na realizację zamówień np. na komodę.
No i ceny wszystkiego bardzo przystępne; do tej pory zdecydowaną większość rzeczy zamawiałam w necie, a tam wszystko porównywalne, albo niższe... fajnie, na pewno tam wrócę;)

U nas wyprawka na finiszu, wczoraj przyjechało łóżeczko:) już złożone i czeka na małą lokatorkę;)

Nimrodel - odpoczywaj! i róbcie ładne zdjęcia!

Weekendowe pozdrowienia dziewczyny!

Hihihi,zobaczcie,czego ostatnio dorobiła się Moja Zuziulka. :-D :-D :-D

dsc00225pj7.jpg

dsc00228qq5.jpg

jestem po długiej przerwie ;)

przepraszam że mnie nie było :cool2: sprawy rodzinne :-(

w parku tysiąclecia

a tak jeżdźę z mamą rowerkiem i Igorem

jesli chodzi o wyprawke, to teoretycznie wszystko juz mam, tylko, ze nie w domu :)
wlasnie sobie uswiadomilam, ze chociaz kolyske moglabym juz przygotowac, bo faktycznie w kazdej chwili moge urodzic... czyli jutro rano projekt kolyska :)

a do ABC sie przejade, i do Ono, bo jeszcze tam nie bylam. ale to bardziej z ciekawosci niz z konieczkosci.

reklama
Do góry