reklama
Minesota
Fan(ka)
A nie zastanawiałaś się nad łóżeczkiem z kołyską?:-)
a jakos nie... lozeczko mialam wybrane zanim jeszcze pomyslalam o ciaży korzystam z dośwadczen starszej siostry, matki dwóch dziewczynek
a tak miedzy nami, to moge postawic grube pieniadze, ze synek i tak nie bedzie spal w lozeczku.... przynajmniej jak dlugo bede go karmic piersią
a tak miedzy nami, to moge postawic grube pieniadze, ze synek i tak nie bedzie spal w lozeczku.... przynajmniej jak dlugo bede go karmic piersią
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
heh ja chcialabym miec przepis na idealna praktyczna wyprawke bo tak mi kazdy maci w glowie .....jakbym mila zabrac to wszytsko co mi mowia i co pisza w gazetach to chyba 4 walizy bym musila zapakowac
przeciez powinny byc najwzniejsze rzeczy...sek w tym ze nie wiem co jest najwazniejsze....
przeciez powinny byc najwzniejsze rzeczy...sek w tym ze nie wiem co jest najwazniejsze....
a mowisz o tym, co powinnasz zabrac do szpitala? tego nie ma znowu az tak duzo. jutro moge wrzucic liste, jaka podali nam na szkole rodzenia.heh ja chcialabym miec przepis na idealna praktyczna wyprawke bo tak mi kazdy maci w glowie .....jakbym mila zabrac to wszytsko co mi mowia i co pisza w gazetach to chyba 4 walizy bym musila zapakowac
Minesota
Fan(ka)
hej
Za dużo rzeczy nie potrzeba :-)
CHętnie pomożemy Ci zmniejszyć liczbępotrzebnych rzeczy
Pozdrawiam
Za dużo rzeczy nie potrzeba :-)
CHętnie pomożemy Ci zmniejszyć liczbępotrzebnych rzeczy
Pozdrawiam
Minesota
Fan(ka)
Dla dziecka - ubranka - i nie dużo - bo szybko wyrasta :-) i jak mi Tu dziewczyny pisały raz dwa razy dziecko coś założy i wyrasta
A do szpitala - zależy kiedy pójdziecie Bo jak spędzicie chwilę na patologii - to więcej rzeczy jest potrzebnych :-)
I jakby co - bioerzcie do porodu szpitalne koszule :-)
A do szpitala - zależy kiedy pójdziecie Bo jak spędzicie chwilę na patologii - to więcej rzeczy jest potrzebnych :-)
I jakby co - bioerzcie do porodu szpitalne koszule :-)
Minesota
Fan(ka)
ja w sumie nie dałam sobie ani Mikiemu robić zdjęc od razu po porodzie
Nastepnego dnia i owszem :-)
Nastepnego dnia i owszem :-)
reklama