reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

no na wszego malego to trudno maly mowic :)
obstawiam, ze moj synek, to trzy miesiace moze w kolysce pospi... ale lozeczko i materaz juz wybrane, trzeba tylko zamowic... czas jeszcze jest :)

reklama
a jakos nie... lozeczko mialam wybrane zanim jeszcze pomyslalam o ciaży :) korzystam z dośwadczen starszej siostry, matki dwóch dziewczynek :)
a tak miedzy nami, to moge postawic grube pieniadze, ze synek i tak nie bedzie spal w lozeczku.... przynajmniej jak dlugo bede go karmic piersią :)

heh ja chcialabym miec przepis na idealna praktyczna wyprawke bo tak mi kazdy maci w glowie .....jakbym mila zabrac to wszytsko co mi mowia i co pisza w gazetach to chyba 4 walizy bym musila zapakowac
przeciez powinny byc najwzniejsze rzeczy...sek w tym ze nie wiem co jest najwazniejsze....

heh ja chcialabym miec przepis na idealna praktyczna wyprawke bo tak mi kazdy maci w glowie .....jakbym mila zabrac to wszytsko co mi mowia i co pisza w gazetach to chyba 4 walizy bym musila zapakowac
przeciez powinny byc najwzniejsze rzeczy...sek w tym ze nie wiem co jest najwazniejsze....
a mowisz o tym, co powinnasz zabrac do szpitala? tego nie ma znowu az tak duzo. jutro moge wrzucic liste, jaka podali nam na szkole rodzenia.

Dla dziecka - ubranka - i nie dużo - bo szybko wyrasta :-) i jak mi Tu dziewczyny pisały raz dwa razy dziecko coś założy i wyrasta :-D

A do szpitala - zależy kiedy pójdziecie :-D Bo jak spędzicie chwilę na patologii - to więcej rzeczy jest potrzebnych :-)
I jakby co - bioerzcie do porodu szpitalne koszule :-)

ja wychodze z zalozenia, ze najwazniejszy jest aparat fotograficzny... cala reszte daja w szpitalu, albo mozna dowiezc po fakcie :)

reklama
koszule szpitalne i to koniecznie, bo jak sie zużywa mniej więcej trzy na dzień, to z własnymi czlowiek by nie wyrobil z praniem i suszeniem. Mysza, masz swieta racje :)

Do góry